Alegeri locale 2016: Cine sunt cei 8 candidati la Primaria Sectorului 6

Vineri, 13 Mai 2016, ora 07:12
18659 citiri
Alegeri locale 2016: Cine sunt cei 8 candidati la Primaria Sectorului 6
Foto: Ziare.com

Campania electorala pentru alegerile locale din 5 iunie a inceput pe 6 mai, iar pentru Primaria Sectorului 6 au ramas in cursa 8 candidati.

Printre acestia se numara si unul dintre fostii primari, Ion Dinuta, edil al sectorului in perioada 1996-2000.

Cine sunt cei 12 candidati la Primaria Capitalei

Cine sunt cei 10 candidati la Primaria Sectorului 1

Cine sunt cei 11 candidati la Primaria Sectorului 2

Cine sunt cei 10 candidati la Primaria Sectorului 3

Cine sunt cei 10 candidati la Primaria Sectorului 4

Cine sunt cei 7 candidati la Primaria Sectorului 5

Iata care sunt cei 8 candidati:

Gabriel Mutu (PSD). In varsta de 46 de ani, Mutu este senator din anul 2008, facand parte din PDL pana in anul 2010. Este vicepresedinte al Comisiei pentru Politica Externa si a intrat in cursa interna a USL in 2012 pentru a fi desemnat candidat la Primaria Sectorului 6, insa atunci a fost preferat actualul edil, liberalul Rares Manescu. Senatorul este presedintele PSD Sector 6 si a fost consilier local al sectorului, fiind absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americana si al Colegiului National de Informatii.

Una dintre cele mai mari pasiuni ale sale este modelismul, fiind membru in Biroul Federal al Federatiei Romane de Modelism si vicepresedinte al sectiei de Automodelism si multiplu campion national la Automodelism.

Candidatii PSD din Capitala: Trei primari in functie, doi deputati si doi senatori, unul fiind urmarit penal

Cine sunt primarii cu probleme penale care candideaza din nou

De-ale campaniei: Politicienii fac lucruri nastrusnice - "Mutu vorbeste"

Gabriel Mutu este urmarit penal de DIICOT din anul 2014, in dosarul lui Dragos Nedelcu, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Nedelcu este fost membru in CA al Realitatea Media.

Cine sunt parlamentarii suspectati in dosarul in care a fost retinut fostul jurnalist Dragos Nedelcu

Un senator si un deputat, urmariti penal in dosarul in care a fost retinut fostul jurnalist Dragos Nedelcu

Razvan-Horia Mironescu (PNL). In varsta de 48 de ani, Mironescu este la primul mandat de deputat, fiind ales int-un colegiu din Bucuresti. Este vicelider al grupului liberal din Camera Deputatilor si vicepresedinte al Comisiei pentru Industrii si Servicii. De profesie inginer, deputatul a intrat in politica si in PNL in anul 2006. A absolvit Colegiul National de Aparare in 2011 si University of Washington si ASE Bucuresti in 1997.

Cine este candidatul PNL pentru Sectorul 6 si ce spune de un blat cu Mutu

Averile candidatilor PNL la sectoare: Cine n-are niciun leu in cont si cine are vila in Florida

Ion Dinuta (PRU). Fostul primar al Sectorului 6 din perioada 1996-2000 are 57 de ani si este economist, absolvind ASE in anul 1985. A fost membru PNTCD din 1990, partid din partea caruia a fost viceprimar al sectorului in perioada 1992-1996 si apoi edil. Nascut in Bucuresti, Dinuta este vicepresedinte al PRU si presedinte PRU Sector 6.

Robert Stan (ALDE). Consilier local in Primaria Sectorului 6, Robert Stan a facut parte din PNL, de la care a trecut la partidul lui Calin Popescu Tariceanu. De profesie economist, Stan este directorul general al unei firme. Potrivit declaratiei sale de avere, are trei terenuri - in Rasnov, Moieciu si Magurele -, un apartament in Bucuresti, o casa de vacanta in Moieciu si patru masini - o Skoda, un Hyundai si doua Dacii 1310.

Stefan Enache (PMP). Stefan Enache este presedinte al PMP Sector 6, iar in urma cu o luna a fost audiat la DNA in urma unei plangeri potrivit careia i-ar fi cerut unei persoane 15.000 de euro pentru a candida la alegerile locale in acest sector, din partea PMP.

Scandal in PMP: Basescu ar fi fost anuntat ca s-au cerut 15.000 de euro pentru o candidatura

Mihai Danes (Uniunea Salvati Bucurestiul). Danes este cadru didactic la Facultatea de Medicina Veterinara, din cadrul Spiru Haret Bucuresti, precum si la Facultatea de Biotehnologie - Universitatea de Stiinte Agricole si de Medicina Veterinara Bucuresti. In perioada 1992-2001 a fost director de laborator diagnostic Boli Director Departament productie "Institul Pasteur" Bucuresti. A absolvit Facultatea de Medicina Veterinara in anul 1982 si a obtinut doctoratul in 1995.

Alexandru Magherescu (PDS). Fondatorul centrului medical Doris, din cartierul Militari, medicul Magherescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, in anul 2014, intr-un dosar privind furtul unei masini, in care aceeasi pedeapsa a primit-o si fostul fotbalist al lui Dinamo Andrei Margaritescu. In prima instanta, Magherescu fusese condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, deoarece declarase furat un autoturism pentru a putea incasa prima de asigurare.

Stefan-Viorel Florescu (independent). Presedinte al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, Florescu a candidat si in anul 2012, cand s-a situat pe locul al treilea. In anul 2012, a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate, deoarece a fost in acelasi timp director al Administratiei Pietelor din Sectorul 4, presedinte al PC Sector 6 si administrator la trei societati comerciale.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#candidati alegeri locale Sectorul 6, #candidati Primarie Sector 6, #alegeri locale Sectorul 6, #alegeri locale 2016 Bucuresti , #alegeri locale 2016
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Alegeri locale 2016: Cine sunt cei 8 candidati la Primaria