Bogdan Diaconu si-a depus candidatura la Capitala: Nu va calca picior de migrant musulman in Bucuresti

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 22:16
6337 citiri
Bogdan Diaconu si-a depus candidatura la Capitala: Nu va calca picior de migrant musulman in Bucuresti
Foto: Arhiva Facebook/Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, si-a depus luni, la BEM, candidatura pentru Primaria Capitalei, cu sloganul "Luptam pentru o Capitala a romanilor, a tuturor romanilor si numai a romanilor!", prioritatea sa fiind interzicerea constructiei moscheei.

Potrivit platformei electorale, prezentata pe site-ul PRU, in cazul in care ar castiga alegerile pentru Primaria Capitalei, Bogdan Diaconu isi propune sa interzica construirea "mega-moscheei".

"Voi interzice constructia mega moscheei din Bucuresti. Pe perioada mandatului meu de Primar General al Capitalei, in Bucuresti, nu va calca picior de migrant musulman", se mai arata in document.

De asemenea liderul PRU, a carui sigla este efigia lui Vlad Tepes, sustine ca va face un audit la Primaria Generala, pentru a "dezvalui tot ce s-a furat" in 26 de ani. "Ii voi da pe mana DNA pe vinovati. Banii furati vor fi recuperati si folositi pentru nevoile bucurestenilor. Voi verifica toate contractele Primariei Generale, le voi rezilia pe cele incorecte si voi supraveghea personal toate lucrarile contractate pe banii Primariei pentru a ma asigura ca sunt efectuate eficient si la pretul corect", se mai arata in programul candidatului PRU.

Bogdan Diaconu sustine ca, pe durata mandatului sau, nu se vor mai taia copaci si va initia un program de replantare de copaci si de crestere a suprafetelor de spatiu verde.

Deputatul mai spune ca, in primul an de mandat, va evacua "imobilele ocupate abuziv", dupa care va "salubriza zona" si va reda imobilele respective bucurestenilor. "Ajunge cu focarele de infectie si de infractionalitate care sunt un pericol pentru sanatatea publica si pentru siguranta noastra!", mai mentioneaza sursa citata.

O alta prevedere a platformei se refera la crearea a 12.000 de noi locuri de parcare, cate 2.000 pentru fiecare sector, introducerea in Bucuresti a sistemului SMS parking, astfel incat "nu va mai fi picior de parcagiu sau de spalator de parbrize la colturi de strada". El mai propune taxarea "marilor generatori de trafic (supermarketuri, banci, mall-uri etc) ".

"Fac ordine in Bucuresti, aplic legea in mod egal pentru toti si rezolv problema curateniei, a traficului si a iluminatului stradal. Un Bucuresti civilizat inseamna dezvoltare, conditii decente pentru toti locuitorii sai si crearea de locuri de munca! La doi ani de mandat initiez chiar eu un referendum pentru propria mea demitere in care bucurestenii sa decida daca sunt multumiti de activitatea mea sau daca isi doresc plecarea mea. In cazul in care referendumul va fi majoritar negativ, imi voi da demisia din functia de Primar General al Capitalei. In acelasi referendum, le voi cere bucurestenilor sa decida chiar ei asupra marilor investitii din Capitala si asupra planurilor de dezvoltare pe termen lung", se mai precizeaza in programul electoral.

Pe 10 aprilie, membrii PRU au protestat, in fata Palatului Cotroceni, fata de construirea unei moschei la Bucuresti, organizator fiind presedintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu. La protest au participat aproximativ 250 de membri PRU care purtau pancarde cu mesaje anti-prezidentiale si impotriva construirii moscheei la Bucuresti. La o portavoce au rulat diverse melodii patriotice, ortodoxe, dar si doua cantece legionare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Bogdan Diaconu canidat Bucuresti musulmani moschee, #alegeri locale 2016 Bogdan Diaconu PRU , #alegeri locale 2016