Cine este candidatul PNL pentru Sectorul 6 si ce spune de un blat cu Mutu

Joi, 24 Martie 2016, ora 07:09
3144 citiri
Cine este candidatul PNL pentru Sectorul 6 si ce spune de un blat cu Mutu

Deputatul Razvan Mironescu a fost nominalizat de filiala PNL din Sectorul 6 drept candidat la aceasta primarie.

Mironescu a declarat, miercuri, pentru News.ro, ca in sedinta filialei PNL Bucuresti de joi se va supune la vot aceasta propunere, iar votul final va fi dat de conducerea partidului, saptamana viitoare.

"A fost o decizie cu unanimitate de voturi, in Comitetul Executiv al filialei de la Sectorul 6, pentru nominalizarea mea ca si candidat la Sectorul 6", a spus Mironescu.

Deputatul Razvan Mironescu a precizat ca amanarea luarii unei decizii privind candidatul la Primaria Sector 6, de catre conducerea PNL, a avut ca motivatie faptul ca in sondajul intern al partidului de la inceputul lunii, "din motive care tin de specificul acestui sector al Capitalei", a iesit ca procent sub procentul partidului.

"Conducerea partidului a mai amanat un pic, au fost si alte variante care au fost masurate. S-a vazut ca am potentialul de crestere pentru a castiga primaria", a spus Mironescu.

Blat cu Mutu?

Deputatul PNL a raspuns si acuzatiilor venite din interiorul partidului, privind un "blat" cu contracandidatul sau, Gabriel Mutu, de la PSD.

"Este o acuzatie lipsita total de fundament. Suntem adversari politici, candidam pe acelasi post, cine ma cunoaste stie ca acest lucru este imposibil", a sustinut Mironescu.

El a adaugat ca nu intelege de ce criticii nu s-au gandit invers, anume ca Gabriel Mutu a facut o intelegere cu el, Mironescu precizand faptul ca Gabriel Mutu a intrat in politica la PNL Sector 6, in 2005, iar apoi a trecut la PLD, cu Valeriu Stoica si Theodor Stolojan, dupa care a fost in PDL si, in final, din 2011, s-a inscris in PSD.

Intrebat ce sanse are in competitia cu candidatul PSD, Razvan Mironescu a raspuns: "Prima sansa pentru ca Sectorul 6 este traditional de dreapta si am sprijinul primarului in functie".

Primarul absent Rares Manescu raspunde acuzatiilor de tradare si blat

Mironescu a mai mentionat ca decizia finala privind candidatura sa va fi luata martea viitoare, in sedinta Biroului Politic National al PNL.

Cel mai bun potential comparativ cu doua femei

Potrivit unor surse liberale citate de News.ro, conducerea PNL a realizat un nou sondaj de opinie, la Sectorul 6, pentru a masura potentialul mai multor liberali. Pe langa Razvan Mironescu, in sondaj au fost evaluate Adriana Saftoiu si deputatul Andrea Paul, in ideea de a nominaliza la acest sector o femeie.

Pe cine pun liberalii candidat pentru Sectorul 6: Adriana Saftoiu sau Andreea Paul?

In urma rezultatelor cercetarii sociologice, cel mai mare potential de crestere l-a avut Razvan Mironescu.

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....