Dupa ce a plecat cu scandal din PSD, Mihai Sturzu candideaza ca independent in Brasov: Cat il costa (Video)

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 18:00
5616 citiri
Dupa ce a plecat cu scandal din PSD, Mihai Sturzu candideaza ca independent in Brasov: Cat il costa (Video)
Foto: Facebook/Mihai Sturzu - independent

Deputatul Mihai Sturzu a anuntat, luni, pe o retea de socializare ca si-a depus candidatura ca independent pentru Primaria Brasovului.

Acesta a postat pe pagina de Facebook Mihai Sturzu - independent un clip in care explica si cati bani a cheltuit pana acum.

Mihai Sturzu nu a fost lasat sa intre in sediul PSD: Revoltator! A inceput modernizarea partidului

"Eu sunt cel care militeaza pentru transparenta si corectitudine in administratia publica si din partea politicienilor catre cetateni. Am facut un calcul si vreau sa va spun cat ne-a costat pe noi aceasta strangere de semnaturi.

Am cheltuit 1.641 de lei pentru autorizatia de la Primarie, 261 de lei ne-au costat cele trei corturi, 1.112 lei, fetele de cort, 240 de lei - mesele de plastic, scaune de plastic din corturi- 138 de lei.

Am avut 15 veste care ne-au costat 612 lei, imprimarea vestelor cu logo-ul nostru - 345 de lei si papetarie, pixuri, xerox, foi ne-a mai costat inca 230 de lei. In total, am cheltuit 4.579 de lei, bani care au venit exclusiv din veniturile mele ca parlamentar si economiile mele", a spus Mihai Sturzu in filmuletul publicat pe Internet.

Candidatul independent a spus ca peste 4.300 de persoane au semnat pentru el si ca in numele acestora le solicita contracandidatilor sai sa spuna ce cheltuieli au avut pana in prezent.

"Mai departe, in numele celor 4.321 de cetateni care au semnat pentru mine fac o solicitare publica, ca in urmatoarele 48 de ore oamenii si cei care vor sa candideze, care au umplu Brasovul cu bannere si reclame sa ne spuna si ei acelasi lucru. Ca brasovean nu vreau sa mai votam un candidat care deja este dator cine stie cui", a spus acesta.

Printre cei provocati de deputat se numara Razvan Popa, Catalin Leonte, Mariana Sebeni, Cornel Comsa si Florin Staicu.

Sturzu si-a dat oficial demisia din PSD: Ce a facut Dragnea a fost de-a dreptul stalinist

Mihai Sturzu, in varsta de 36 de ani, este in prezent deputat independent. In 2010, el s-a inscris in PSD, iar in 2012 a obtinut un mandat de deputat. In 2013, a fost ales Presedinte al Tineretului Social Democrat.

Congres exploziv al tinerilor PSD: Sturzu demisioneaza, Dragnea spune ca i-a cerut sa se foloseasca de tragedia Colectiv

In 2015, deputatul a demisionat din PSD in urma unui conflict cu Liviu Dragnea, caruia i-a cerut sa se autosuspende din partid dupa ce a fost condamnat in prima instanta in dosarul Referendumul.

Mihai Sturzu a devenit cunoscut datorita trupei Hi-Q pe care a infiintat-o in 1996 cu Florin Grozea.

#Mihai Sturzu candidat independent Brasov, #Mihai Sturzu candidat independent primarie, #Mihai Sturzu candidat Brasov , #alegeri locale 2016