Premierul Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane in partide

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 09:07
3902 citiri
Premierul Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane in partide
Foto: Digi 24 TV

Premierul Dacian Ciolos a votat, duminica dimineata, la sectia 32 din Zalau, unde are domiciliul. Seful Executivului a declarat ca a votat oameni in care are incredere si a dezvaluit ca se astepta la o mai buna "regenerare a resurselor" partidelor.

Ciolos a fost insotit la urne de sotia sa. Dupa ce i-a fost scanata cartea de identitate, alegerile locale din acest an fiind informatizate in premiera, premierul a mers la cabina, cu cele trei buletine de vot - pentru functia de primar, pentru Consiliul Local si pentru Consiliul Judetean Salaj.

"Am votat si sper sa faca acelasi lucru toti cei care au drept de vot (....) Am votat pentru oameni vizavi de care sper ca pot sa faca din orasul asta mai mult decat este. Am votat oameni in care am incredere, chiar daca, drept sa spun, m-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane a partidelor care au propus candidati. Sper sa avem o dinamica mai buna pentru parlamentare", a spus premierul dupa ce a introdus buletinele de vot stampilate in urne.

Intrebat daca crede ca se va schimba ceva, Ciolos a raspuns: "Ceva se va schimba, oricum important e sa se schimbe in bine".

Premierul a explicat si de ce si-a pastrat domiciliul la Zalau, spunand ca e legat de acele locuri, de familie si de prieteni. "Oriunde te-ai duce, ramai legat de radacinile de acasa", a adaugat el.

Seful Executivului a spus ca nu va veni la Bucuresti astazi, avand toata increderea ca Ministerul de Interne va gestiona foarte bine alegerile.

"Am vorbit cu dl ministru Toba sa ma asigur ca din punct de vedere al Guvernului lucrurile sunt in regula. MAI urmareste si organizarea alegerilor si situatia din zonele cu risc de inundatii", a mai spus premierul.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii si date legate de votul de astazi.

#Ciolos vot Zalau alegeri locale , #alegeri locale 2016