Vanghelie a votat in Sectorul 2: Legea electorala e prost gandita, oamenii aleg stafii

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 14:56
2292 citiri
Vanghelie a votat in Sectorul 2: Legea electorala e prost gandita, oamenii aleg stafii

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a criticat duminica, dupa vot, legea electorala, spunand ca ea permite crearea unor "dosare penale pentru unii oameni care poate din anumite greseli au luat anumite semnaturi gresite".

"Am votat pentru incredere. E nevoie de incredere. Poporul roman are nevoie de incredere in politicieni si de incredere in ei insine, pentru a trece peste aceasta etapa mizerabila in care ne-am aflat si ne aflam. In al doilea rand, cred ca poporul roman are nevoie sa-si reia identitatea si demnitatea inapoi. A fost o perioada mizerabila si inca este, asa, in tot contextul in care traim cu totii si vedem ce se intampla de dimineata pana seara", a spus Vanghelie, dupa ce a votat.

Marian Vanghelie a stat mai multe minute in cabina de vot, el spunand ca a stat atat de mult pentru ca a vrut sa vada "cat de mult te poate orienta buletinul de vot".

"Am luat buletinele de vot pagina cu pagina, de curiozitate, sa vad cum a fost gandit. Aici stam mai binisor decat legea electorala si modul cum am reusit sa nu-i cunoastem pe candidatii nostri. Oamenii nici nu au ce sa aleaga. Aleg niste stafii. Deci partidele mari se presupune de drept ca ele trebuie sa iasa. (...) Cum ar fi daca unul dintre candidati nu are un picior si vine cineva care seamana cu el sa il reprezinte?", a mai spus Vanghelie.

In opinia sa, campania a fost "prost gandita", precizand ca a fost un monopol al partidelor mari, PNL si PSD, care "n-au vrut sa dea posibilitatea nimanui sa se afirme".

"Putem face partide cu trei membri, am dat drumul sa intre in viata politica tineri, dar pe fond le-am cerut 1% din numarul populatiei pentru a semna pentru candidatura. Asta inseamna ca am putut face o lege prin care sa mai cream niste dosare penale pentru unii oameni care poate din anumite greseli au luat anumite semnaturi gresite", a mai spus Vanghelie.

Vanghelie nu are domiciliul in Sectorul 5, sectorul in care candideaza, si a votat in Sectorul 2.

"Am votat cu Adrian Severin la Primaria Capitalei si cu Gigel Andrabulea", a mai spus Vanghelie.

Edilul suspendat al Sectorului 5 a venit la vot insotit de fiul sau, Alexandru, si a spus ca Oana Mizil va vota mai tarziu.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii si date legate de votul de astazi.

EFOR si Funky Citizens ofera duminica asistenta electorala si indeamna cetatenii care au neclaritati sau probleme sa sune pana la ora 23.00 pe Telverde 0800 080 200 sau sa posteze pe platforma votcorect.ro.

Citeste si:
Alexandru Rafila cere reîmpărțirea atribuțiilor între DSU și Ministerul Sănătății: ”Trebuie să găsim o cale de mijloc, echilibrată”
Alexandru Rafila cere reîmpărțirea atribuțiilor între DSU și Ministerul Sănătății: ”Trebuie să găsim o cale de mijloc, echilibrată”
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat miercuri, 1 decembrie, că se va ajunge în curând la o soluție în ceea ce privește reîmpărțirea atribuţiilor între Departamentul...
Controversele numirii deputatei Laura Vicol în fruntea Comisiei Juridce. Ciolacu: ”Va trebui să vină să dea explicaţii”
Controversele numirii deputatei Laura Vicol în fruntea Comisiei Juridce. Ciolacu: ”Va trebui să vină să dea explicaţii”
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Laura Vicol, propusă la șefia Comisei Juridice a Camerei Deputaților, va trebui să dea explicaţii publice cu privire la acuzaţiile care i se aduc. "Eu...
Comentarii
schmit
rank 5
sa-si reia identitatea si demnitatea ,zice marian!!
schmit
rank 5
"sa-si reia identitatea si demnitatea" zice Maariann...