Adrian Vestea (PNL Brasov): Suntem cu constiinta impacata

Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 22:55
8100 citiri
Adrian Vestea (PNL Brasov): Suntem cu constiinta impacata
Foto: Facebook/Adrian Vestea

Liderul PNL Brasov, Adrian Vestea, a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca, alaturi de ceilalti candidati ai organizatiei judetene, este "cu constiinta impacata", mentionand totodata ca are convingerea ca "PNL va ramane prima forta politica a judetului" dupa aceste alegeri.

"Suntem cu constiinta impacata, am facut tot ceea ce am putut, am prezentat cei mai buni candidati in fiecare localitate in parte, am facut eforturi sa convingem alegatorii ca suntem singura alternativa. Am convingerea ca vom pastra rezultatele castigate de-a lungul timpului si vom ramane principala forta politica a judetului", a afirmat Vestea.

Comentand rezultatele exit-pollului pe Capitala, liderul liberalilor brasoveni a spus ca acestea se datoreaza premierului Ludovic Orban.

"Sunt rezultate care, in mare masura, i se datoreaza premierului, datorita eforturilor pe care le-a facut in decursul negocierilor, pentru a crea o alternativa la PSD. (...) Chiar daca erau multi colegi care nu agreau aceasta situatie, iata ca s-a demonstrat ca avut inca o data fler si a gandit o situatie buna pentru dreapta si PSD a fost infrant", a punctat Adrian Vestea.

La randul sau, primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, care a candidat pentru al cincilea mandat, a remarcat ca acest scrutin a fost ca orice alta runda de alegeri, insa cu o campanie atipica si, totodata, ca prezenta mai scazuta la urne ca in 2016 este una fireasca in actualul context.

"Au fost ca orice runda de alegeri de pana acum, cu o campanie atipica, adaptata pandemiei, nu mai este o campanie clasica, sa poti sa te intalnesti cu oamenii. Mie mi-a fost mai greu din acest punct de vedere, sa si administrezi, sa si faci campanie si sa si reactionezi, sa gestionezi un parcurs de genul acesta (...), dar mi-am facut treaba. Prezenta este putin mai mica decat in 2016 din datele pe care le am, dar este de inteles in actualul context pe care il parcurgem. Nu mi se pare un lucru nelalocul lui. Important este ca aceste alegeri au avut loc, suntem intr-un parcurs ciclic electoral, indiferent ce se intampla, viata trebuie sa mearga inainte, cu unii sau fara unii, cu prezenta mai redusa, rezultate spectaculoase sau mai putin asteptate", a spus Scripcaru.

El a subliniat ca numai dupa rezultatele votului se va vedea daca PNL "a castigat alegerile intr-un fel sau altul" si a mentionat ca in unele orase din tara, dar si un sector din Capitala, conform exit-pollului, sunt rezultate interesante.

"Sa vedem voturile, procente, sa ne dam seama daca am facut bine sau trebuia facut altceva, daca am reusit sa raspundem asteptarilor alegatorilor si daca am castigat aceste alegeri intr-un fel sau altul. (...) Am observat ca la Constanta este un scor destul de interesant, la unul dintre sectoarele Capitalei este egalitate intre doi candidati. Asta este, cand s-au canibalizat unii pe altii si voturile au mers pe un anumit segment electoral si atunci a castigat celalalt, e o chestiune de strategie electorala", a afirmat George Scripcaru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Senatorul USR Irineu Darău a anunțat joi, 18 aprilie, că a depus un denunţ penal împotriva ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea, şi a primarului din Râşnov, Liviu-Cătălin Butnariu,...
#Adrian Vestea, #PNL, #brasov , #alegeri locale 2020