VIDEO Candidatul PNL la Primaria Buzau a fost nevoit sa astepte pentru a putea vota, din cauza unei erori a termometrului

Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 15:17
1892 citiri
VIDEO Candidatul PNL la Primaria Buzau a fost nevoit sa astepte pentru a putea vota, din cauza unei erori a termometrului
Foto: YouTube/Focus TV (captura)

Candidatul PNL la Primaria Buzaz, medicul Adrian Zoican, a fost nevoit sa astepte, duminica, pentru a-si putea exercita dreptul la vot, din cauza unei erori a termometrului cu care era masurata temperatura votantilor. Initial, aparatul a indicat o valoare prea mica in cazul lui Zoican.

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Buzau, medicul Adrian Zoican, a ajuns la urne, insa a avut de asteptat pana i-a fost permis accesul in sectia de votare din cauza unei erori a termometrului cu care era masurata temperatura alegatorilor. Cand a fost scanat de reprezentanta sectiei de votare, termometrul a indicat in cazul lui Zoican o temperatura mult prea mica.

Medicul i-a solicitat reprezentantei sectiei de votare sa nu il mai atinga cu termometrul si i-a recomandat scanarea de la o distanta de 10 centimetri pentru a-i proteja pe cei veniti la urne.

Intr-un final, temperatura masurata pe fruntea candidatului PNL a fost conforma si acesta si-a putut exercita dreptul la vot.

"Este o zi mare, o zi de sarbatoare, cand toti buzoienii trebuie sa vina la vot pentru a-si exprima optiunea politica si a alege administratia orasului si a judetului, administratie care ii va reprezenta. Votul a durat mai mult din cauza procedurilor, proceduri legate de pandemie; totusi, se voteaza, nu intr-un ritm alert, dar se voteaza, functioneaza sistemul. De aceea rog toti buzoienii sa vina la vot cat mai devreme pentru a nu crea probleme mai tarziu, aglomeratie seara, inaintea inchiderii sectiei de votare. Va rog sa votati cum va dicteaza constiinta, dar important este sa veniti la vot; este soare, nu sunt nori pe cer, deci viitorul va fi bun", a spus Zoican, la iesirea de la urne.

Presedintele PNL Buzau, deputatul Cristinel Romanescu, care candideaza pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, a votat la sectia amenajata la Scoala nr. 1 Buzau. Romanescu a venit insotit de sotie, de una dintre fiice si de nepotul sau, insa a intrat singur in sectia de votare.

"Am votat pentru viitor, pentru noile generatii. Administratiile liberale au demonstrat deja ca se poate, de ce sa nu aratam ca si in judetul nostru se poate? Bineinteles, judetul are un potential fantastic, un potential pe care trebuie sa il valorificam, si speram sa punem judetul Buzau acolo unde merita si unde isi are locul pe harta Romaniei. Multumesc tuturor alegatorilor si consider ca astazi a venit momentul in care sa restartam tot ce s-a intamplat in ultimii 30 de ani la Buzau, sa luam pe drumul adevaratei democratii si, bineinteles, sa ne putem compara cu celelalte judete care ne-au luat-o prea mult inainte", a spus Cristinel Romanescu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#PNL Buzau, #pnl buzau termometru, #candidat termometryu , #alegeri locale 2020