Cosette Chichirau: Primele rezultate din sectii arata ca suntem inaintea lui Mihai Chirica

Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 23:35
8494 citiri
Cosette Chichirau: Primele rezultate din sectii arata ca suntem inaintea lui Mihai Chirica
FOTO: Facebook / Cosette Chichirau

Copresedintele Aliantei USR PLUS Iasi Cosette Chichirau, candidata la functia de primar al municipiului resedinta, a declarat ca "primele rezultate din sectiile de votare" dupa inchiderea urnelor de vot ar arata ca a obtinut mai multe voturi decat primarul Mihai Chirica, desi nu a avut "beneficiile" unei aliante de dreapta cum a fost cazul in alte mari orase din tara.

"Am vazut rezultatele exceptionale ale Aliantei USR PLUS in Bucuresti. Suntem convinsi ca in Constanta si in Timisoara vom castiga, iar la Iasi se joaca. Iasiul este singura exceptie din tara unde PNL s-a transformat in PSD. La Iasi nu am avut beneficiul unei aliante de dreapta. La Iasi, Alianta USR PLUS se lupta singura cu caracatita pesedisto-penelista. Dar ghiciti ce? Deja primele rezultate din sectii arata ca suntem inaintea lui Mihai Chirica", a spus Cosette Chichirau.

Conform declaratiilor sale, a castigat "razboiul valorilor", "in lupta cu coruptia din PSD si PNL".

"La Iasi am castigat deja razboiul valorilor. Alianta USR PLUS reprezinta cu adevarat iesenii. Alianta USR PLUS lupta cu coruptia din PSD si PNL. Alianta USR PLUS va livra promisiunile pe care le-am facut: respect fata de cetateni, dezvoltare industriala a Iasiului, reducerea coruptiei, eliminarea coruptiei. Ne va lua doua mandate sa ii curatam pe astia. Dar in primul sigur facem curatenie destul de mare. Vrem sa crestem calitatea vietii iesenilor. Ne-am saturat de poluare, de trafic, de lipsa creselor si gradinitelor. Miracolul iesean incepe din seara asta. Alianta USR PLUS va demonstra ca este majoritara in Iasi", a sustinut Chichirau.

In ceea ce priveste prezenta scazuta la vot, care in judetul Iasi este de 37,28%, ea a apreciat ca "alegatorii PNL au stat acasa".

"Alegatorii PNL nu au fost prostiti de mizeria pesedistului Chirica, care si-a schimbat geaca, si-a schimbat tricoul pe ultima suta de metri. Prezenta mica la vot din Iasi este o rusine pentru PSD si PNL. Alegatorii USR PLUS au venit la urne si s-au exprimat, iar ceilalti au stat acasa de rusine", a mai spus Cosette Chichirau.

#cosette chichirau, #Iasi, #mihai chirica, #primarie, #alegeri locale 2020 , #alegeri locale 2020