Edilul condamnat penal din Sangeorz Bai, care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a depus juramantul de primar

Vineri, 30 Octombrie 2020, ora 14:22
4500 citiri
Edilul condamnat penal din Sangeorz Bai, care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a depus juramantul de primar

Traian Ogagau a fost validat pentru un al doilea mandat de primar al localitatii Sangeorz-Bai, in ciuda condamnarii penale la 1 an de inchisoare cu suspendare. Edilul a devenit celebru in toata tara dupa aparitia in spatiul public a filmarilor in care isi abuza si umilea fiica de 14 ani.

Ceremonia de investire pentru cel de-al doilea mandat de primar a lui Traian Ogagau a avut loc, joi, la Centrul Cultural "Iustin Sohorca", din Sangeorz-Bai. La depunerea juramantului au asistat sustinatori si simpatizanti ai acestuia, relateaza adevarul.ro.

Alaturi de noul Consiliu Local, Ogagau a jurat sa respecte Consitutia, drepturile si libertatile fundamentale ale omului, sa-si indeplineasca indatoririle care ii revin odata cu aceasta functie si sa respecte normele de conduita profesionala si civica, a jurat toate acestea hotarat sa inceapa un nou capitol in dezvoltarea comunitatii, alaturi de noua echipa a Consiliului Local.

Inregistrarile si condamnarea

Primarul din Sangeorz-Bai a filmat momentul in care isi umileste fiica dezbracata, pe care a pus-o sa stea in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului, minute in sir, timp in care fetita este pusa sa repete ca va fi cuminte si ca nu isi va mai face parintii de ras.

Dupa ce scandaul a fost mediatizat, PNL Bistrita Nasaud s-a delimitat de Traian Ogagau, anuntand ca acesta nu mai este membru PNL si nu candideaza la primarie din partea partidului.

Pe 14 octombrie, Traian Ogagau si-a pierdut functia de primar, pentru cateva zile, ca urmare a condamnarii definitive la un an de inchisoare cu suspendare pentru sustragerea de la prelevarea probelor biologice. Prefectul judetului Bistrita-Nasaud a semnat atunci ordinul de incetare a mandatului inainte de termen.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...