Mihail Neamtu si Aurelian Badulescu, dezbatere electorala in parcul IOR pe tema problemelor din Sectorul 3

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 12:16
2833 citiri
Mihail Neamtu si Aurelian Badulescu, dezbatere electorala in parcul IOR pe tema problemelor din Sectorul 3

Mihail Neamtu, candidatul PMP la Primaria Sectorului 3, si-a invitat contracandidatii - pe Robert Negoita - Partidul Bucuresti 2020, Aurelian Badulescu - PSD si Adrian Moraru - PNL -, la o dezbatere publica despre problemele sectorului, programata sa aiba loc la intrarea in Parcul "Alexandru Ioan Cuza". Viceprimarul Aurelian Badulescu a confirmat prezenta.

Neamtu considera ca este de datoria candidatilor sa vorbeasca deschis in fata cetatenilor din sector despre proiectele lor, adaugand ca, daca vor refuza aceasta invitatie, vor da dovada de "iresponsabilitate civica".

"Consider ca este de datoria noastra, a tuturor candidatilor care cer votul cetatenilor, sa venim in fata oamenilor din Sectorul 3 si sa le spunem cu sinceritate si ce proiecte avem fiecare dintre noi pentru Sectorul 3 (...). Veti avea aceasta sansa la dezbaterea publica de luni, la care puteti propune propriile dumneavoastra teme de discutie (...). Daca veti refuza aceasta invitatie onesta si transparenta, veti da dovada de iresponsabilitate civica si sunt convins ca oamenii va vor taxa la vot! (...) Astept confirmarile staff-urilor de campanie, pana luni, 21 septembrie, la orele 12,00", transmite candidatul PMP.

#Mihail Neamtu, #Aurelian Badulescu, #Sector 3 , #alegeri locale 2020
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Ciuma rosie a invitat la dezbateri ... ciuma galben - rosie !!!