Nicusor Dan, despre poza cu Firea in clasa alaturi de copiii ei: "E dovada ca Firea si Pandele nu respecta nimic, nici legea, nici pe ceilalti parinti"

Luni, 14 Septembrie 2020, ora 16:09
4461 citiri
Nicusor Dan, despre poza cu Firea in clasa alaturi de copiii ei: "E dovada ca Firea si Pandele nu respecta nimic, nici legea, nici pe ceilalti parinti"
Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca poza cu edilul general al Capitalei alaturi de copiii ei in clasa, la deschiderea anului scolar, este o dovada ca "Firea si Pandele nu respecta nimic, nici legea, nici pe ceilalti parinti".

El a adaugat ca Firea, la Primarie, "la fel ca Elena Ceausescu, le ordona directorilor sa-i tina trena la prezentarea << maretelor realizari >> ale mandatului sau, sa o aprobe si sa o aplaude".

"Aceasta poza este imaginea privilegiului si dovada ca Firea si Pandele nu respecta nimic, nici legea, nici pe ceilalti parinti. Ei - Firea si Pandele - au voie sa intre in scoala in plina pandemie, ceilalti parinti, nu. Ei au voie sa-si duca copiii in clasa, ceilati parinti, nu.

Cel mai grav insa este ca, prin incalcarea discretionara a normelor sanitare impuse de catre autoritati, familia Firea-Pandele a pus in pericol sanatatea tuturor copiilor din acea clasa. Auto-privilegierea prin abuz de putere este un mod obisnuit de actiune al actualului primar", a scris Nicusor Dan luni pe Facebook.

Acesta a mai spus ca Gabriela Firea, pana nu demult, nu putea ajunge la Primarie decat cu o coloana cu girofar de la politia locala, care sa-i deschida drumul de la Voluntari in Bucuresti

"Pana nu demult, nu putea ajunge la Primarie decat cu o coloana cu girofar de la Politia locala, care sa-i deschida drumul din Voluntari in Bucuresti. La Primarie, la fel ca Elena Ceausescu, le ordona directorilor sa-i tina trena la prezentarea << maretelor realizari >> ale mandatului sau, sa o aprobe si sa o aplaude. Acum, cand vrea sa aiba parte de momente placute in prima zi de scoala, intra in clasele scolii, in timp ce parintii isi lasa copiii, cu inima stransa, in fata portii", a adaugat Dan.

El a adaugat ca "voi, toti cei care aveti copii sau nepoti de scoala, pe care a trebuit sa-i lasati azi la poarta scolii fiindca n-ati avut voie inauntru, mai priviti o data aceasta poza".

"Va astept la vot pe 27 septembrie, sa-i spuneti Gabrielei Firea ca privilegiul ei de a-si bate joc de bucuresteni trebuie sa ia sfarsit!", a conchis Nicusor Dan.

Primarul Capitalei Gabriela Firea si sotul sau, primarul orasului Voluntari Florentin Pandele s-au fotografiat luni cu cei doi fii ai lor intr-o sala de clasa, desi in cele mai multe scoli nu a fost permis accesul parintilor. Imaginile, in care niciunul dintre cei patru membri ai familiei Firea-Pandele nu poarta masca, au fost postate de Firea pe contul sau de Facebook si apoi sterse in conditiile in care a fost criticata de unii dintre cei care i-au accesat pagina.

Firea a explicat pentru G4Media ca parintii si copiii mici au avut voie in scoala in grupuri de cate 5 pentru a prelua manualele, ca era foarte dimineata si ca nu a interactionat cu alti copii sau parinti.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Nicusor Dan Gabriela Firea, #nicusor dan fotografii firea, #nicusor dan fotografie scoala , #alegeri locale 2020