Nicusor Dan, glume pe seama lui Serban Nicolae si a parlamentarilor PSD care i-au facut plangere la DNA: "Multi pesedisti intra acolo, putini ies"

Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 08:27
6731 citiri
Nicusor Dan, glume pe seama lui Serban Nicolae si a parlamentarilor PSD care i-au facut plangere la DNA: "Multi pesedisti intra acolo, putini ies"
FOTO: Facebook/Nicusor Dan

Mai multi parlamentari PSD, in frunte cu senatorul Serban Nicolae, au facut o plangere la DNA impotriva lui Nicusor Dan, dupa aparitia in presa a unei inregistrari date de Dana Budeanu, in care candidatul dreptei la Primaria Capitalei ar fi incercat sa impiedice o demolare ilegala.

Ulterior, Nicusor Dan a glumit si a spus ca le-a trebuit mult curaj sa depuna plangerea la DNA, unde "multi pesedisti intra, putini ies".

Parlamentarii PSD Serban Nicolae, Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Tudor Beatrice au depus, marti, un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan, candidatul PNL, USR-PLUS, la Primaria Capitalei, cu privire la savarsirea faptelor de santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani si solicita inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a acestuia.

"Inteleg din presa ca soferul lui Catalin Voicu, senatorul Serban Nicolae, si cativa colegi parlamentari de-ai sai din PSD au fost la DNA sa depuna un denunt impotriva mea.

As spune ca le-a luat ceva curaj sa intre in cladirea aia. Nu de altceva, dar acolo, asa cum bine stim, multi pesedisti intra, putini ies", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan pentru fapte de santaj, trafic de influenta si luare de mita

#alegeri locale 2020, #alegeri Primaria Bucuresti, #NIcusor Dan, #serban nicilae, #PSD, #PNL, #USR, #plus , #alegeri locale 2020