Rares Bogdan afirma ca toate orasele mari vor fi castigate de candidatii PNL: "Craiova, singurul oras mare unde e un pic complicat"

Sambata, 12 Septembrie 2020, ora 15:18
4245 citiri
Rares Bogdan afirma ca toate orasele mari vor fi castigate de candidatii PNL: "Craiova, singurul oras mare unde e un pic complicat"
Foto: Facebook/ Rares Bogdan

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, sustine ca Moldova va fi castigata de PNL, precizand ca singurul loc unde partidul va avea probleme va fi Vasluiul, intrucat Nelu Tataru, originar din Husi, a preferat sa ramana "sa faca o treaba de ministru foarte buna" si sa nu intre in batalia de la locale.

Rares Bogdan a afirmat sambata la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca in Moldova situatia politica este total schimbata si ca PNL va castiga peste tot, cu exceptia Vasluiului.

"Iasiul este castigator pentru PNL suta la suta. Pastram Suceava, castigam la Neamt, foarte interesant, impotriva unuia dintre cei mai toxici baroni pe care ii are PSD, Ionel Arsene, un tip aparut din nimic si care s-a transformat intr-un baron de un grobianism cum rar mi-a fost dat sa vad. Acolo va castiga Mugur Cozmanciuc. Vom castiga intr-un mod categoric Bacaul si vom avea o surpriza foarte placuta pentru romani la Vrancea, acolo unde Marian Oprisan este in corzi.

Voi fi doua zile acolo, alaturi de Ion Stefan si de colegii nostri la Vrancea. Focsaniul este ca si castigat, dar trebuie sa castigam si Consiliul Judetean. Ne batem si la Botosani, iar cu transferul lui Catalin Flutur (primarul PNL de Botosani - n.red.) vom lua si Consiliul Judetean. Daca va uitati pe harta, mai avem Galatiul unde George Stanga va castiga.

Avem o problema, desi n-ar trebui sa spun asta, dar fiind foarte sincer, recunosc ca situatia de la Vaslui este una complicata, desi Mitica Buzatu ar trebui ingropat politic. Acolo putem avea surprize neplacute. E singurul loc unde ma astept la surprize neplacute si doar pentru ca Nelu Tataru a preferat sa stea si sa faca o treaba de ministru foarte buna si il felicit. Daca acolo ar fi candidat Nelu Tataru, Mitica Buzatu ar fi fost aruncat la lada de gunoi a istoriei", a afirmat Rares Bogdan.

Liderul liberal a recunoscut ca PNL are ceva probleme in sudul tarii, pe zona dunareana, dar ca liberalii vor castiga Primaria Constanta.

"Singurul oras mare unde e un pic complicat si datorita faptului ca nu am reusit o alianta comuna, este Craiova. In rest, toate orasele mari vor fi ale PNL. Vom pastra tot ce avem si vom castiga orase pe care nu le-am avut pana acum. Stiti harta aceea de duminica seara de la ora 21.00 cand era intracarpaticul galben cu doua trei pete verzi si in rest era rosu cu cate o pata galbena, precum Calarasiul. De data asta veti vedea o harta in care galbenul va fi dominant pentru prima data in 30 de ani", a declarat prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Rares Bogdan PNL, #Rares Bogdan alegeri primari, #rares bogdan, #alegeri locale , #alegeri locale 2020
Comentarii