Reactia lui Ciolacu dupa Exit Poll-ul care arata un dezastru pentru PSD in Capitala: "Vom avea cel mai mare numar de alesi locali"

Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 21:38
4554 citiri
Reactia lui Ciolacu dupa Exit Poll-ul care arata un dezastru pentru PSD in Capitala: "Vom avea cel mai mare numar de alesi locali"
Marcel Ciolacu a facut declaratii dupa Exit Poll FOTO CAPURA VIDEO Facebook/ PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus duminica seara, dupa Exit Poll, ca informatiile pe care le-a primit in urma votului din tara confirma ca PSD este cel mai mare partid politic, iar PSD este "pe primul loc la votul politic" si in Capitala.

Intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, liderul social-democrat spune ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta "este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD". "Vom avea cel mai mare numar de alesi locali", sustine Ciolacu.

Marcel Ciolacu sustine ca PNL se afla pe locul al treilea in Capitala, in urma votului de duminica, iar PSD este pe primul loc "la votul politic", el sustinand ca PSD "in acest moment este pe drumul corect".

"Vreau sa va reamintesc ca am dublat votul politic la Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare", a declarat liderul PSD.

"Acest lucru arata foarte clar ca PNL, care se afla pe locul 3 ca si vot politic din Bucuresti, a fost sanctionat de bucuresteni pentru haosul din pandemie, pentru hotiile din pandemie, pentru umilinta la care au supus pensionarii, copiii, mediul de afaceri si, nu in ultimul rand, medicii", a declarat Marcel Ciolacu.

"Cred ca cei mai sanctionati dintre toti sunt PNL-ul si dl Orban in mod evident", a mai afirmat Ciolacu.

El a felicitat-o e Gabriela Firea pentru campania electorala, pentru "determinare" si pentru ca a ales "cea mai grea cale, aceea de a face campanie electorala doar pentru bucuresteni". Ciolacu sustine ca Firea a refuzat orice fel de "joc sau troc" politic in campania electorala pentru aceste alegeri.

"Sunt foarte mandru de doamna Firea pentru aceasta decizie de a merge singura pe picioarele ei si de a-si asuma acest risc de a se lupta cu toata lumea" a adaugat el.

Intrebat de ce nu a iesit public la finalul scrutinului Gabriela Firea, Ciolacu a sustinut ca aceasta este la sediul de campanie, "asa cum e si normal".

"Vom avea cel mai mare numar de alesi locali", a subliniat Ciolacu.

"Faptul ca avem acest vot politic si din tara, in acest moment, estimarile si informatiile pe care le avem ne confirma ca PSD ramane cel mai mare partid din Romania cu numarul de cel mai multi primari alesi direct este o confirmare ca suntem pe drumul cel bun si acest nou program de reconstructie al partidului si de modernizare al sau este drumul corect", a adaugat Ciolacu.

El a cerut "in mod special" reprezentantilor PSD din sectiile de votare "sa fie vigilenti" pana la incheierea procesului care implica completarea proceselor-verbale.

Intrebat care va fi reactia PSD fata de cei care au pierdut, Marcel Ciolacu a raspuns: "In primul rand nu stim daca Gabriela Firea a pierdut. Vom avea un Consiliu Politic National si vom discuta aceste probleme. Doamna Gabriela Firea este un politician de exceptie, iar locul dansei e in prima linie, chiar daca a castigat, chiar daca a pierdut, a PSD".

Alegeri locale 2020: Gabriela Firea, reactie dupa Exit Poll-ul care ii anunta o infrangere zdrobitoare: "Rezultatele nu au cum sa fie cele oficiale"

Exit Poll. Primaria Bucuresti: Nicusor Dan - 47,20%, Gabriela Firea - 39,0%. Primele reactii ale celor doi candidati

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Premierul Marcel Ciolacu, mesaj de solidaritate cu Israelul: "Condamnăm cu fermitate acest atac"
Premierul Marcel Ciolacu, mesaj de solidaritate cu Israelul: "Condamnăm cu fermitate acest atac"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat că România condamnă cu fermitatea atacul lansat de Iran împotriva Israelului. ”Susţinem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetăţenilor sǎi”,...
#alegeri locale 2020, #reactii exit poll, #marcel ciolacu , #alegeri locale 2020