Topul celor mai ciudate afise electorale: "E sansa mea sa ma pricopsesc!"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 02:02
22189 citiri
Topul celor mai ciudate afise electorale: "E sansa mea sa ma pricopsesc!"
Mesaj electoral intr-un oras de provincie

Fie din dorinta de a iesi in evidenta, fie c-au fost prost sfatuiti, unii candidati au sloganuri nostime, imagini caraghioase sau lozinci de-a dreptul hilare. Ziare.com va prezinta topul celor mai ciudate afise electorale prin care candidatii la alegerile locale incearca sa obtina voturi pentru scrutinul care va avea loc la finalul lunii septembrie.

Totul intr-un A4

In 2016, legea electorala s-a schimbat, iar candidatii la alegerile locale nu se mai pot duela-n marimea afiselor, pentru ca toate trebuie sa fie la fel - cam cat o foaie A4. Asa ca ceea ce conteaza e mesajul. Unii dintre acestia, din dorinta de a se prezenta cat mai bine, si-au trecut CV-ul si toate planurile pe care vor sa le puna in aplicare din functia de ales local, intr-una afis A4.

Petru Mandru, candidat pentru Primaria Cluj-Napoca si-a propus 20 de obiective pe care le-a descris in amanunt.

Fostul senator Ioan Iovescu a cerut parerea urmaritorilor sai despre acest afis electoral, care prezinta propunerile PNTCD pentru consiliul local. Nu este prezentata echipa care va candida, in schimb fostul senator si-a lasat datele de contact.

Mihai Datcu candideaza din partea Partidul Oamenilor Credinciosi pentru primaria Sectorului 2. Acesta este afisul sau de campanie.

Campanie electorala, dar nu se stie pentru cine

In Baia Mare au fost instalate mai multe panouri de acest tip care nu se incadreaza in legislatia privind afisajul electoral, in schimb sigla si culorile alese fac parte din campania de promovare a primarului Catalin Chereches, candidatul din partea Coalitiei pentru Maramures.

Pe acelasi model, a aparut si acest graffiti.

In Sectorul 3 mai multe stickere au fost lipite prin cartiere, facand referire la candidatura lui Mihail Neamtu (PMP) pentru functia de edil.

Ruben Budau Agricultura. Acesta este afisul candidatului Platformei Social-Liberal-Crestine la presedintia Consiliului Judetean Arad, Ruben Budau.

Umor voluntar

Tudor "Tubel" Schinagel este poate cel mai pus pe sotii candidat la alegerile locale 2020, fiind si singurul care candideaza "in gluma".

In schimb, pentru a iesi in evidenta, si alti candidati au ales sa trateze cu umor campania electorala si problemele de administratie publica.

Calin Strimbeanu vrea sa indrepte Intorsura Buzaului

Vlad Soare promite soare pe strazile din Ilfov

Iar USR-PLUS promite apa calda in Bucuresti

Filme cu politicieni

Echipa PMP Targoviste a facut o serie de afise rupte din filme.

Umor involuntar

De departe cele mai amuzante afise sunt cele din care s-a nascut o gluma, dar involuntara.

Cristea Nicolae, candidat din partea Partida Romilor in brate.

Robert Negoita, candidat la Sector 3

Zberea Florin, candidat independent

Candidatii care se lauda cu ce nu trebuie

In cursa pentru o functie de edil mai sunt doi candidati, la polul opus al spectrului ideologic. Unul se lauda ca e legionar, altul invie memoria comunismului.

Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
Competiție acerbă în PNL Suceava pentru listele la locale și europarlamentare. Doi candidați liberali se bat pentru Primărie
Competiție acerbă în PNL Suceava pentru listele la locale și europarlamentare. Doi candidați liberali se bat pentru Primărie
PNL Suceava a stabilit, sâmbătă, organizarea unei competiții interne pentru a alege candidații partidului la funcțiile de primar, consilieri locali și județeni și pentru alegerile...
#alegeri locale, #afise, #candidati , #alegeri locale 2020