Ziare.com

Afise electorale in cimitir si la Nufarul

Sambata, 15 Noiembrie 2008, ora 08:43

   

Afise electorale in cimitir si la Nufarul
Afisele electorale impanzesc Romania si au ajuns la loc de cinste pana si pe cavourile din cimitir sau la... Nufarul.

Culita Tarata si-a pus afisele rosii pesediste in care promite o Romanie mai prospera pe cavourile din cimitir, parca pentru a-i indemna pe cei adormiti sa il voteze, relateaza Gardianul.

La fel de... amuzanta este si initiativa ecologistilor, care si-au facut sediu de campanie intr-un magazin dezafectat "Nufarul" din Drumul Taberei. Vitrina, ca si firma fostului magazin sunt intacte, staff-ul de campanie al ecologistului adaugand doar bannerele candidatului Alexandru Constantin Bratu.

Si Dan Voiculescu, fondatorul PC, rade la votanti din locuri bizare cum ar fi gardurile de la cimitirul Eroilor Revolutiei sau peretii cabinelor telefonice.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1382 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
16 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

CANDIDAT PENTRU ULTIMUL DRUM ESTE COSMONAUTUL LA PRIORITĂŢI!

SUNT DE SPECIALITATE LICENŢIAT IN INHUMAREA "EXTRATERESTRILOR DECEDAŢI PE TERA".
ARE PRIORITATE "PROSTĂNACUL "CARE A FOST ADUS PE ULTIMUL DRUM DE "BASCULANTĂ"
MOTIVAŢIE:
ESTE "COSMONAUT"

 

un "R"de la RĂPOSAŢII VĂ ASTEAPTĂ

"TERRA" companie ca si "DELTA "sau "CARPAŢI" in "DESCRESCENT" pe "DUNĂREA"

PSD-ul pierdut printre morminte!

Rau au ajuns acesti candidati, daca si pe cavouri au pus afise.
Oare domnul Iliescu nu vede ce se intampla cu oamenii domniei sale si ai domnului Geoana.Nu se gandeste ca se induce ideea ca PSD-ul se apropie cat mai mult de cimitir, ca si cum si-ar da duhul?Pe turnatorul Felix putem sa-l intelegem ca se apropie de cimitir, ca doar l-or mai vedea cei pe care i-a turnat la securitate si care se odihnesc in acele morminte. Ma intreb totusi ce e cu Culita Tarata, are oare mustrari de contiinta si se gandeste la ultimul drum, ca domnul Iiescu nici prin gand nu-i trece asa ceva?Este asa, nu?

Marsavie !

PSDul procedeaza infect ! Nu se dezice : au devastat averea poporului viu si acum isi apropiaza spatiul defunctilor.
MI-E SCÂRBAAA !!!

da, rusine profanatorilor !

acesti candidati nu trebuie votati. Niste nesimtiti....

ALIAŢI :

ŢINE-ŢI APROAPE !!!...

 

Si care-i problema?

Fiecare unde considera ca e mai potrivit alesul.
Eu l-am pus pe idolul meu,Ion ILIESCU,pe peretele opus tronului unde-mi necesit necesitatile zilnice.
Iar poza lui Voiculescu,am rulat-o pe rulatorul de rulaj adanc.

 

da, Voicane, dar

e un gest de EXTREMA NESIMTIRE sa pui afisul pe cavoul oamenilor fara consimtiamantul familiei. E o PROFANARE. Imagineaza-ti ca periodic familia curata mormantul celor dragi, pune flori, aprinde lumanari si merge sa se reculeaga in amintirea celor disparuti. Cu ce drept invadeaza PSd-ul acest spatiu spiritual ? E multa OBRAZNICIE si mult CINISM in acest gest. Chiar si numai pentru acest motiv candidatii respectivi nu trebuie votati. Pentru ca si-au dat in vileag firea fara scrupule si fara consideratie pentru vii si pentru morti. JOS PSD-ul !

Pe astia de la PDSR-PSD nici morti nu ii mai voteaza.

La cimitiur este locul PDSR_PSD si ION ILIESCU pentru raul facut romaniei si poporului roman.

 

Actiune civica pentru salvarea Romaniei:NATIONALIZAREA

Cum merg partidele si membri lor si lipesc afise electorale sa arate ce buni si cumsecade suntei, asa sa mergem si noi sa facem afise pe care sa scriem NATIONALIZARE si sa le lipim pe afisele lor electorale, ori pur si simplu sa scriem cu ce avem fiecare pe afisele lor electorale :NATIONALIZARE.
Asta este solutia acum sa cerem nationalizarea resurselor naturale ale romaniei, energia este a romaniei sin ua unor straini care au finantat LOVITURA DE STAT din 1989 pentru a putea veni in Romania la furat, ori a unor mafioti si teroristi romani si straini (OMAR HAYSAM, TAHER si alti)care ne-au impuscat pe la spate in 1989 si acum sun renumiti oameni de afaceri, baroni ori patroni.
In 1989 nu mai aveam datorii externe si nu eram in aceste jocuri financiare masonice, sataniste si evreiesti aveam serviciu, salariu,familie, casa si indentitate.
Acestia au distrus industria si economia romaniei si au scos Romania la vanzare prin renumita arma masonica satanista si evreiasca: PRIVATIZAREA,... (arata tot comentariul) Cum merg partidele si membri lor si lipesc afise electorale sa arate ce buni si cumsecade suntei, asa sa mergem si noi sa facem afise pe care sa scriem NATIONALIZARE si sa le lipim pe afisele lor electorale, ori pur si simplu sa scriem cu ce avem fiecare pe afisele lor electorale :NATIONALIZARE.
Asta este solutia acum sa cerem nationalizarea resurselor naturale ale romaniei, energia este a romaniei sin ua unor straini care au finantat LOVITURA DE STAT din 1989 pentru a putea veni in Romania la furat, ori a unor mafioti si teroristi romani si straini (OMAR HAYSAM, TAHER si alti)care ne-au impuscat pe la spate in 1989 si acum sun renumiti oameni de afaceri, baroni ori patroni.
In 1989 nu mai aveam datorii externe si nu eram in aceste jocuri financiare masonice, sataniste si evreiesti aveam serviciu, salariu,familie, casa si indentitate.
Acestia au distrus industria si economia romaniei si au scos Romania la vanzare prin renumita arma masonica satanista si evreiasca: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DIPONIBILIZAREA, iar cetatenii romaniei au ajuns sclavi, fara salariu, casa, familie si indentitate.
Sa mergem cu toti la vot si sa votam impotriva PDSR-PSD si a criminalului si teroristului ION ILIESCU sis a scriem pe bulketinul de vot NATRIONALIZARE
Hotii, banditii si mafiotii sa dea banii inapoi statului deoarece sunt ai statului si ai poporului roman. Ne-au furat prin politica lor de jaf national si cu votul nostru.Ajunge. -SA TERMINAM CU JAFUL NATIONAL

 

ASTIA SANT POLITICIENI

Daca nu au respect fata de morti cum sa mai aiba resperct fata de cei vii.

 

ar trebui dati in judecata

si de familii, si de conducerea cimitirului si de preotul parohiei respective. Si trebuie sa plateasca nu numai curaatarea mormintelor respective, dar si daune morale pentru PROFANARE. Se vede ca-s oameni fara nici un Dumnezeu. Rusine lor !
Afisele lipite pe spatiul dezafectat de la Nufarul nu lezeaza pe nimeni, pot fi eventual considerate ilegal lipite intr-un spatiu care nu era afectat campaniei electorale, cu ele e cu totul altceva, poapte, poate, merita o amenda.
Dar profanarea cinica a cimitirului merita mullt mai mult : trecerea prin tribunal + sanctiune electorala severa. Nu mai trebuie votati astfel de indivizi. Pe alle cui interese le-ar reprezenta ei ? R U S I N E ! ! !

"SOCIETATE IN NUME COLECTIV"

 

S.C "ULTIMUL DRUM" S.N.C

Imnul societătii este "DECHIDE GROPARE MORMINTUL" solist Ady De Vito

S.C "ULTIMUL DRUM" S.N.C

Imnul societătii este "DECHIDE GROPARE MORMINTUL" solist Ady De Vito

RECTIFIC :" DESCHIDE GROPARE MORMINTUL"

COSMONAUTUL ARE FAŢĂ DE PLECARE...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor