Afise trasnite, idei tampite III (Galerie Foto)

Marti, 18 Noiembrie 2008, ora 13:05
9626 citiri
Afise trasnite, idei tampite III (Galerie Foto)

Seria afiselor trasnite din campania electorala pentru parlamentarele din 30 noiembrie continua cu trei candidati, unul mai breaz decat celalalt.

Pe primul loc se afla candidatul PNL in Colegiul 3 pentru Senat din Cluj, Marius Nicoara. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Nicoara, si-a facut un afis de campanie stupefiant.

"Sunt Marius Nicoara, viitor senator" scrie mare pe afis, iar in dreapta troneaza fotografia unei taranci venerabile, cu basma si bluza inflorata. Nici macar numele institutiei pentru care candideaza nu este scris corect, cu majuscula.

Un alt penelist care a dat-o in bara cu afisul electoral este Mihai Toti, candidat pentru Senat in colegiul 12 din Bucuresti. "Un senator pentru sanatatea TA", scrie mare pe afise, chiar daca meseria domniei sale nu este cea de medic.

Potrivit biografiei publicate pe site-ul oficial, ultima scoala absolvita de aspirantul la un fotoliu in viitorul Senat al Romaniei este Facultatea de Geologie-Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti, obtinand diploma universitara de pedogeograf.

Nici macar vreo activitate ulterioara a respectivului nu i-ar oferi calitatea de medicament pentru romani. Din 2006 pana in prezent, Mihai Toti conduce Administratia Fondului pentru Mediu.

Si ultimul pe lista, poate cel mai scuzabil insa, avand in vedere ca isi foloseste numele pe post de slogan, este Florin Cirligea, candidatul PD-L in Braila.

"Un deputat cu cirlig!". Si pentru a fi mai evidenta asemanarea, a evitat sa scrie cuvantul "carlig" cu i din a, asa cum recomanda Academia Romana.

Pe pagina sa de Internet, candidatul se lauda ca a terminat Facultatea de Utilaj Tehnologic Bucuresti cu media 10.00 si ca sponsorizeaza "de unul singur" echipa de fotbal Viitorul Insuratei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#afise campanie, #alegeri parlamentare 2008, #marius nicoara , #alegeri parlamentare 2008