Alegeri parlamentare - Buletine de vot gata stampilate, impartite in Vrancea

Duminica, 30 Noiembrie 2008, ora 14:59
1308 citiri
Alegeri parlamentare - Buletine de vot gata stampilate, impartite in Vrancea

PSD Vrancea a reclamat la IPJ ca in doua comune din Vrancea ar fi distribuite buletine de vot deja stampilate, iar alegatorii care le-ar primi ar fi indemnati sa scoata din sectii buletinele nestampilate pe care le primesc de la comisia de votare.

Potrivit unui comunicat de presa remis de catre Institutia Prefectului Vrancea, prima sesizare vizeaza satul Jiliste, din Slobozia Ciorasti, informeaza NewsIn.

"Sesizarea se refera la faptul ca in localitate au fost imprastiate mai multe buletine de vot deja stampilate intr-unul dintre patrulatere, cu indicatia de a le introduce in urna si de a le scoate afara pe cele primite de la reprezentantii sectiei de votare", se precizeaza intr-un comunicat remis de catre Institutia Prefectului Vrancea.

Aceeasi situatie a fost reclamata si pentru satul Vijiitoarea, din Tataranu.

La randul lor, reprezentantii PD-L au depus sesizare cu privire la faptul ca un presedinte de organizatie comunala a fost retinut abuziv. Democrat-liberalii o acuza pe primarita PSD din comuna Slobozia Ciorasti ca incearca sa insceneze o frauda electorala.

"In comuna Slobozia Ciorasti a fost retinut seful organizatiei PD-L de catre Politie, la instigarea primaritei PSD Elena Garneata. Reprezentantului PD-L nu i s-a permis sa ia legatura cu avocatul partidului.

Intre timp, in masina reprezentantului PD-L s-a incercat, de catre persoane necunoscute pana in prezent, sa se introduca materiale electorale si buletine de vot. Avocatul a fost bruscat de catre reprezentantii PSD si de catre politia locala", sustin democrat-liberalii vranceni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Panică într-un supermarket din Focșani: Clienți evacuați, după ce o servietă suspectă a fost observată în parcare
Panică într-un supermarket din Focșani: Clienți evacuați, după ce o servietă suspectă a fost observată în parcare
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a anunțat că zeci de persoane au fost evacuate, vineri, 19 aprilie, dintr-un supermarket din municipiul Focşani după ce o servietă suspectă a...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#alegeri parlamentare 2008, #buletin vot stampilat, #sesizare politie, #Vrancea , #alegeri parlamentare 2008