BEM a admis plangerea PD-L impotriva PSD dupa scandalul Udrea-Anghel

Sambata, 08 Noiembrie 2008, ora 19:41
2690 citiri
BEM a admis plangerea PD-L impotriva PSD dupa scandalul Udrea-Anghel

Biroul Electoral Municipal a decis, in unanimitate, ca solicitarile PD-L cu privire la incidentele de sambata din Piata Moghioros sa fie trimise Politiei sectorului 6 pentru a efectua verficari si a lua masurile necesare, a declarat pentru NewsIn, presedintele BEM, Alin Visan.

Potrivit reprezentantului PD-L in BEM, Marian Zlotea, in plangerea inainta Biroului Electoral Municipal democrati-liberalii au cerut identificarea si sanctionarea persoanele care au lansat injurii si i-au bruscat pe membrii PD-L, sanctionarea organizatiei PSD a sectorului 6 si au solicitat Politiei capitalei si Jandarmeriei sa ia masurile necesare prevenirii unor astfel de incidente.

In ceea ce priveste solicitarea PD-L privind sanctionarea organizatiei PSD a sectorului 6, Marian Zlotea a declarat pentru NewsIn ca in acest caz s-a invocat incalcarea art. 50, lit.e din Legea uninominalui, care reglementeaza modul in care organizatorii trebuie sa ia masurile necesare desfasurarii normale a adunarilor electorale.

Marian Zlotea sustine ca militantii PSD nu au respectat ora desfasurarii adunarii electorale, care ar fi trebuit sa aiba loc la ora 18:00. "Organizatia PSD trebuia sa isi instaleze scena intre orele 8 si 10 dimineata, iar in momentul in care au vazut ca si PD-L desfasoara o actiune electorala in aceasi locatie, si-au chemat mai devreme militantii, ceea ce a starnit disensiuni intre cele doua tabere", a declarat pentru NewsIn, Marian Zlotea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#Elena Udrea, #Luminita Anghel, #scandal, #Parcul Moghioros , #alegeri parlamentare 2008