Bolcas: Bela scuipa romanii, iar UDMR este fascist

Joi, 27 Noiembrie 2008, ora 18:30
2400 citiri
Bolcas: Bela scuipa romanii, iar UDMR este fascist

Liderul UDMR, Marko Bela, a fost aspru condamanat pentru faptul ca nu doreste sa serbeze Ziua Nationala a Romaniei de catre deputatul PRM, Lucian Bolcas, spunand ca prin acest gest "scuipa in fata romanii".

Bolcas sustine ca, prin aceasta afirmatie, Bela demonstreaza ca UDMR ar fi devenit o formatiune politica fascista, informeaza Amos News.

"Este o dubla ticalosie. E ticalosia lui Bela ca scuipa in fata romanii si ticalosia celor care dau UDMR, in sondaje, cu 5 la suta, dar PRM afara din Parlament. Daca ei vor fascistii din UDMR in Parlament si PRM, primul partid din Romania, afara, atunci e tristete mare", este de parere Lucian Bolcas.

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, marti seara, la Targu Mures, in fata a aproximativ sapte mii de participanti la un spectacol de campanie electorala, ca maghiarii nu se pot bucura la 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.

"Ne doare Trianonul si ne doare 1918. Dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare, pentru ca acea intorsatura a istoriei a insemnat 70 de ani de agonie. Nimeni sa nu ne ceara sa ne bucuram de aceasta zi, desi o respectam", a spus Marko.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Cine e românul care marchează gol după gol în străinătate
Cine e românul care marchează gol după gol în străinătate
Atacantul român Andrei Ciolacu a marcat un gol pentru Birkirkara, care a învins-o pe Gudja cu scorul de 2-0 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 23-a a campionatului...
#lucian bolcas, #Marko Bela, #scuipa, #roman, #UDMR, #fascist , #alegeri parlamentare 2008
Comentarii
Poza opus9
opus9
rank 5
Lucian Blocas, are dreptate in ce il pribeste pe Masko Bela, dar la randul lui face parte dintr-un partid de tip nazist !