Candidat PNL Arad, acuzat de falimentarea unei societati comerciale

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 13:57

   

Candidat PNL Arad, acuzat de falimentarea unei societati comerciale
Tribunalul Arad a primit saptamana trecuta de la o societate comerciala o plangere care il acuza pe unul dintre candidatii Partidului National Liberal pentru un mandat de senator in Arad, George Albu, de falimentare.

Prima infatisare in fata instantei de judecata va avea loc pe 12 ianuarie 2009, informeaza Evenimentul Zilei.

Insa candidatul George Albu respinge acuzatiile sustinand ca respectiva firma nu a avut activitate comerciala.

"Firma nu a functionat defel. A fost o firma cu mai multi asociati in Bucuresti, care trebuia sa faca transport feroviar. A fost un administrator initial, iar cand actionarul din Arad a cumparat toate actiunile, a vrut sa transfere sediul companiei la Arad, ulterior eu am devenit administratorul dupa ce si-a mutat sediul la Arad.

Firma nu a avut nici macar o activitate comerciala. Cand am semnat ca administrator, nestiind ca exista un proces pe rol cu o banca. Din bilant si balanta reiese ca a avut venituri totale de 1 leu si cheltuieli totale de 1.202 lei. Nici raportul acesta nu l-am semnat eu, ci actionarul majoritar.

In plus eu nu aveam specimen de semnatura la nicio banca sau finante, nu am avut nicio semnatura la institutiile statului. Am semnat doar cand m-a rugat omul sa mutam firma de la Bucuresti la Arad", spune George Albu.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1218 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Aligatorul
rank 1
ALBU-si va albi averea.
Inca un nevinovat, care iata saracul va fi obligat sa ispaseasca cativa ani de munca silnica la Senat. Va dati seama dragii mei avea si el o firma, ca tot omul, cu venituri totale de ...1leu!!! [asa scrie in articol, deci este total credibil!], din care leu i-a mai luat si hapsanul de Stat 16% impozit, si cine stie ce dari o mai fi platit omul ca abia-abia de i-o mai fi ramas si lui bani de o vila. Pai oamenii acestia trebuie promovati in Parlament, ca nu se cade ca pentru o firma de asa calibru sa ramai fara imunitate.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor