Cantina studenteasca a devenit sediu de campanie pentru Ecaterina Andronescu

Vineri, 28 Noiembrie 2008, ora 10:07
2041 citiri
Cantina studenteasca a devenit sediu de campanie pentru Ecaterina Andronescu

Candidatul PSD+PC pentru Senat, Ecaterina Andronescu, a transformat in laborator electoral cantina complexului studentesc Leu, din Capitala.

Tineri echipati in bluze si geci rosii, inscriptionate "Ecaterina Andronescu" si "PSD", cara de cateva zile materiale promotionale si suluri de ziare in microbuzul parcat in fata, informeaza Evenimentul Zilei. Insa Ecaterina Andronescu sustine ca nu stie nimic despre acest lucru, dar nici nu infirma faptul.

"Eu nu stiu nimic, dar daca e asa, se intampla in spatiul detinut de cei de la CNSLR Fratia", a precizat aceasta. Tinerii echipati cu materiale electorale se deplaseaza in zonele care apartin de colegiul 10, din Capitala, unde candideaza rectorul Universitatii Politehnice.

Acestia sunt transportati cu un microbuz pentru a imparti materialele electorale. Surse din Politehnica spun ca materialele promotionale pentru campania rectorului au fost inscriptionate chiar in spalatoria campusului, unde-si are sediul firma Gipsy.

Presedintele UNSR neaga informatia

Unul dintre jurnalistii de la EVZ a reusit sa se infiltreze in echipa de campanie a Ecaterinei Andronescu. Acesta a fost acceptata de presedintele UNSR, Gabriel Petrea.

Contacat cateva ore mai tarziu acesta a negat cu vehementa ca s-ar intampla asemena lucruri in cantina complexului studentesc Leu.

"Unde ati auzit ca se intampla asa ceva? La Leu? Leul e mare, unde anume? O sa verific, ma duc chiar eu sa vad daca e adevarat. Mi se pare absurd ca doamna Andronescu sa foloseasca spatiul UPB pentru campania electorala", joaca Petrea inocenta.

Presedintele UNSR nu a negat participarea unora dintre studenti la campaniile politice, dar a dat asigurari ca, in cazul sau, acest lucru e exclus.

"Toate partidele apeleaza la studenti, e batalie pe ei in perioada asta. Puteti sa intrebati si la sediul PNL cati studenti au si o sa va dati seama. Sunt studenti care se implica in campanie si la PNL, si la PSD, chiar si la PNG. Eu nu am voie prin statut sa ma implic, si nici vicepresedintii", a asigurat liderul studentilor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ecaterina Andronescu, #cantina, #leu, #sediu, #campanie , #alegeri parlamentare 2008