Gheorghe Flutur: Tariceanu a reusit sa puna basca lui Iliescu pe capul Bratienilor

Sambata, 01 Noiembrie 2008, ora 15:04
3605 citiri
Gheorghe Flutur: Tariceanu a reusit sa puna basca lui Iliescu pe capul Bratienilor

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a criticat, sambata, "intelegerea" dintre PNL si PSD, acuzandu-l pe liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu ca i-a tradat pe adevaratii liberali si ca "a pus basca lui Iliescu pe capul Bratienilor".

"Eu nu cred ca avem nevoie de un manechin la Palatul Victoria, pentru ca Tariceanu, care i-a vandut pe Traian Basescu si Theodor Stolojan, a reusit o performanta istorica: sa puna basca lui Iliescu pe capul Bratienilor.

Asta trebuie sa stie liberalii, care trebuie sa vina de adevaratii liberali din Romania", a afirmat Flutur, care a participat la lansarea candidatilor PD-L din judetul Botosani pentru Parlamentul Romaniei, informeaza Agerpres.

De asemenea, Flutur a atacat dur PSD, despre care a spus ca, atat cat a guvernat, a condus la acutizarea starii de saracie si la izolarea regiunii Moldova de restul tarii.

"Sa nu creada proorocii mincinosi ai stangii ca Romania poate trai bine decat daca va vota bine. Cu stanga nu se combate saracia. Cu stanga se confectioneaza baroni, moguli. Stanga a insemnat emigrarea fortei de munca din aceasta zona a tarii. Stanga a insemnat izolare. Stanga a insemnat subdezvoltare", a adaugat vicepresedintele PD-L.

Mai mult, acesta a declarat ca este convins ca "PSD a avut o strategie de a face Moldova din dreapta Prutului precum cea din stanga Prutului".

Candidatii PD-L la alegerile parlamentare din 30 noiembrie au fost lansati oficial, sambata, in cadrul unui spectacol care s-a desfasurat la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" din Botosani.

Cei opt candidati inscrisi in cursa electorala au fost prezentati in fata a peste 2.000 de membri si simpatizanti PD-L, dar si in fata presedintelui partidului, Emil Boc, prim-vicepresedintilor Theodor Stolojan si Adrian Videanu si a vicepresedintelui Gheorghe Flutur.

Citeste si:
Despre deșirarea fibrei națiunii române
Despre deșirarea fibrei națiunii române
În 1990, spaima strategică cea mai grozavă a decidenților români era destrămarea țării. De aceea l-au pus atunci comandant la Cluj (adică la Armata care s-ar fi opus unei invazii dinspre...
Pod inaugurat la capete diferite de PSD şi PNL pentru a separa "apele". Slujba religioasă a unit delegațiile la jumătate
Pod inaugurat la capete diferite de PSD şi PNL pentru a separa "apele". Slujba religioasă a unit delegațiile la jumătate
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă orașul Buzău de localitatea Vadu Pașii. La un capăt panglica a fost tăiată...
Sursa: Ziare.com