Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Iliescu s-a dus sa-l sustina pe Nastase la Mizil

Joi, 27 Noiembrie 2008, ora 19:05
2686 citiri
Iliescu s-a dus sa-l sustina pe Nastase la Mizil
Foto: Gandul

Partidul Democrat-Liberal si-a inselat electoratul si reprezinta un partener politic neserios pentru alte formatiuni politice, a declarat, joi, la Mizil, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Prezent alaturi de presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, pentru a-i sustine candidatura acestuia la Camera Deputatilor, Ion Iliescu i-a indemnat pe cetateni sa voteze pentru "o Romanie mai buna si pentru un partid echilibrat, care a dovedit, de-a lungul timpului, ca a putut obtine o crestere economica performanta, reflectata si in plan social, dar care, mai ales, a reusit sa integreze Romania in UE si NATO", informeaza Agerpres.

Ion Iliescu a trecut in revista "esecul guvernarilor de dreapta", reamintind ca, in perioada Conventiei Democratice, Romania s-a aflat aproape de recesiunea economica, sustinand, in acelasi timp, ca si in ultimii patru ani "Guvernul a fost incoerent si incompetent".

Pentru a inlatura o serie de speculatii, vehiculate in ultima perioada, Ion Iliescu a tinut sa sublinieze ca PSD a preferat sa sprijine din opozitie guvernarea PNL, "alegand din doua rele pe cea mai buna".

Iliescu a sustinut ca, daca actualul Cabinet ar fi cazut, s-ar fi produs bulversare pe scena politica, existand riscul unor alegeri anticipate, ceea ce nu ar fi fost in beneficiul romanilor.

Ion Iliescu a reafirmat ca presedintele Traian Basescu "confunda termenii politici si se erijeaza in promotorul unei politici de dreapta" si a criticat atitudinea ideologica a fostului PD.

"Ce inseamna solutii de dreapta? Solutii de dreapta s-au incercat si am ajuns unde am ajuns. PD-L este un partid fara fizionomie ideologica. Ei s-au declarat ca fiind social-democrati, au facut parte din social-democratia europeana si, peste noapte, au devenit de dreapta, aderand la grupul popularilor europeni pentru ca este cel mai numeros, dand dovada de oportunism de ultima ora.

Ce incredere poti avea in niste oameni care si-au inselat electoratul care i-a ales, in 2004, ca formatiune de stanga? Ei i-au tradat pe cei care i-au ales, ca sa nu mai vorbim despre seful lor spiritual care spune enormitati", a afirmat liderul social-democrat.

Presedintele de onoare al PSD i-a indemnat pe locuitorii din Mizil sa ii voteze pe candidatii social-democrati pentru Camera Deputatilor si Senat, subliniind ca acest partid este "singurul garant pentru un viitor al celor multi si pentru un Parlament mai profesionist".

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman, fost premier, Gelu Voican Voiculescu şi Virgil Măgureanu, fostul director SRI, au fost citaţi, joi dimineaţa, 25 aprilie, la sediul Parchetului General, unde li se va aduce la...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Ion Iliescu, #Adrian Nastase, #Mizil, #campanie , #alegeri parlamentare 2008