Lui Sergiu Nicolaescu ii lipseste Parlamentul

Sambata, 15 Noiembrie 2008, ora 21:01
3320 citiri
Lui Sergiu Nicolaescu ii lipseste Parlamentul

Regizorul Sergiu Nicolaescu, candidat la Senat din partea Aliantei PSD+PC, a declarat ca a intrat in Parlament prin Revolutie, iar in ultimii patru ani, cand n-a mai fost senator, i-au lipsit actiunile facute pentru populatie, pentru "oamenii care au facut Revolutia".

Intrat in Parlament inca din 1990, regizorul a ocupat functia de senator pana in 2004, cand a decis sa nu se mai implice in viata legislativa.

Descriind perioada 2004-2008 drept un gest "egoist", Sergiu Nicolaescu a afirmat ca vrea sa se reintoarca in Parlament pentru ca este nevoie de el si pentru ca simte ca mai are multe lucruri de facut si de spus. El a subliniat intr-un interviu pentru Agerpres ca un politician nu poate fi credibil in ochii alegatorilor decat prin fapte.

Daca in mandatele trecute de parlamentar, Nicolaescu a ales sa reprezinte Brasovul, Focsaniul sau Aradul, la alegerile din 30 noiembrie el va candida in colegiul 1 din sectorul 1 al Capitalei, zona in care si locuieste.

"M-am dus oriunde, pentru ca eram la fel de cunoscut si la fel de iubit. Acum, fiind vorba de un vot uninominal, mi-am zis ca ar trebui sa incerc din nou, iar cei de la partid, Mitrea si cu Geoana, s-au gandit ca cel mai bine ar fi sa particip in sectorul 1, acolo unde locuiesc", a marturisit regizorul.

El a sustinut ca exista si candidati care vor sa intre in legislativ doar din ambitia de a fi parlamentari.

"Exista si aceasta categorie, unii au ambitia sa fie parlamentari. Chiar si la fete tinere apare ambitia de a fi parlamentar, ca altceva pe lume nu mai exista, nu au loc sa faca copii, se gandesc sa fie parlamentari, senatori si asa mai departe. N-am nimic impotriva femeilor, Doamne fereste!

Mi-au placut o viata intreaga si-mi plac si acum. (...) Trebuie sa reprezinte cineva si femeile, fara discutie. Trebuie cateva femei sa fie si in Parlament, dar femei mai in varsta, nu sa faca cariera politica", a spus Sergiu Nicolaescu

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Sergiu Nicolaescu, #Parlament, #candidat, #PSD , #alegeri parlamentare 2008