PNGCD contraataca: Orban era baut

Vineri, 07 Noiembrie 2008, ora 16:01
3697 citiri
PNGCD contraataca: Orban era baut

Secretarul PNGCD Aurelian Badulescu i-a acuzat, vineri, intr-o conferinta de presa, pe liberalii implicati in scandalul produs joi noaptea in sectorul 2 al Capitalei ca s-au dedat la acte de vandalism si huliganism, sustinand inca o data ca ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, sosit la fata locului, miroasea a bautura.

In versiunea prezentata de Badulescu, incidentul s-a produs in timp ce reprezentantii PNGCD lipeau afise pe panourile repartizate de primarie, iar unul dintre colegii lor, Ivan Razvan Cristian, filma cu telefonul mobil panourile de afisaj, avertizati fiind in ultimele zile ca materialele publicitare ale partidului erau, in fiecare noapte, distruse.

Reprezentantul PNGCD a mai spus ca, in timp ce tanarul i-a surprins pe reprezentantii PNL rupand bannerele partidului, acesta a fost lovit din spate de o masina. "A fost lovit violent din spate de un autoturism Cielo, a fost catapultat si a cazut pe trotuar", a relatat Badulescu, precizand ca "soferul a coborat din masina, la volan a trecut o alta persoana, cel identificat de politie nefiind autorul accidentului".

Ulterior, la fata locului au sosit si alti penelisti si au inceput agresiunile fizice. "La 5 minute si-a facut prezenta si ministrul Ludovic Orban, care a asistat la incident si i-a instigat la violente pe cei prezenti.

'Trebuia sa ii loviti mai rau, trebuia sa le dati mai tare'", a declarat Badulescu ca ar fi spus ministrul Transporturilor.

Mai mult, acesta a sustinut ca la fata locului s-ar fi prezentat rapid zeci de echipaje de politie, care au facut retineri din ambele tabere, "la indicatiile ministrului Orban".

Badulescu a mai afirmat ca, desi victima care a fost lovita din spate cu masina a solicitat sa fie dusa la spital, politistii l-ar fi purtat toata noaptea de la o sectie de politie la alta, chiar si la Biroul de Accidente Usoare, pentru a da declaratii.

"Am stat in masina o ora si 40 de minute, am cerut sa fiu dus la spital, nu m-a bagat nimeni in seama", a declarat si Cristian Ivan.

Mai mult, Aurelian Badulescu a sustinut ca in jurul orei 3 noaptea, in timp ce se aflau la sectia 9 de Politie, pentru a da declaratii, l-a intalnit din nou pe ministrul Orban, despre care a spus ca "mirosea a bautura, in timp ce discuta cu mine".

In plus, reprezentantii PNGCD sustin ca in timpul altercatiilor telefonul mobil cu care filma Ivan a disparut, la fel ca si portofelul acestuia si actele scuterului cu care venise la fata locului, motiv pentru care s-a depus o plangere in acest sens la Politie.

Ei sustin ca telefonul ar fi fost sustras de membrii echipei de campanie a PNL, din care cauza imaginile surprinse pe telefonul mobil in timp ce liberalii distrugeau bannerele PNGCD nu pot fi puse la dispozitie organelor de ancheta si opiniei publice, cele difuzate de posturile de televiziune fiind filmate de locatarii din zona sau de alti martori oculari.

Citeste si:
Ludovic Orban, mesaj pentru tinerii liberali: „Membrii TNL prezenţi la congres nu se vor lăsa controlaţi. Mă aştept de la voi să fiţi liberi” VIDEO
Ludovic Orban, mesaj pentru tinerii liberali: „Membrii TNL prezenţi la congres nu se vor lăsa controlaţi. Mă aştept de la voi să fiţi liberi” VIDEO
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, 18 septembrie, la Şcoala de Vară a TNL din staţiunea Venus, că se aşteaptă ca tinerii liberali care vor fi prezenţi la congresul din...
A fost aprobată propunerea lui Orban ca PNL să respingă orice formulă de colaborare cu PSD pentru guvernare
A fost aprobată propunerea lui Orban ca PNL să respingă orice formulă de colaborare cu PSD pentru guvernare
Președintele liberalilor, Ludovic Orban, a propus în Biroul Permanent Național o rezoluție simplă prin care să se respingă orice formulă de colaborare cu PSD pentru guvernare. Propunerea a...
Sursa: Ziare.com