Tariceanu s-a plimbat cu o candidata roscata prin Fetesti

Miercuri, 05 Noiembrie 2008, ora 17:43
3496 citiri
Tariceanu s-a plimbat cu o candidata roscata prin Fetesti

Unii prefera blondele, altii prefera, se pare, roscatele! Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a plimbat cateva sute de metri la bratul unei roscate prin Fetesti, miercuri, la lansarea candidatilor liberali la alegerile parlamentare.

Daca roscata ar fi doar o simpla roscata, probabil ca ar da de banuit, insa ea este Ancuta Cristina Pocora, tanara de 29 de ani sustinuta de Tariceanu pentru a candida in colegiul Fetesti pentru Camera Deputatilor.

Tariceanu a ajuns in Fetesti, cel mai sarac municipiu din Ialomita, cand vopseaua galbena folosita in ultimele zile inca nu s-a uscat, si, pe cand o lansa pe tanara Pocora la bratul sau, a fost atent sa nu-si rupa pantofii de firma in trotuarele pline de gropi din centrul municipiului.

"Guvernarea PNL a facut 600.000 de locuri de munca in ultimii 4 ani si va garantez ca daca ne alegeti vom asigura inca 600.000 noi locuri de munca. Am reusit in acesti 4 ani sa dublam salariile, sa marim pensiile cu 140%, dar astazi oamenii m-au oprit sa-mi spuna ca pensia este mica.

Stiu asta, si mama mea este pensionara, si stiu ce inseamna sa traiesti dintr-o pensie mica", a incercat Tariceanu sa para popular si sa capteze atentia participantilor la "mitingul" electoral, informeaza Evenimentul zilei.

Cum nicio campanie nu isi are sensul fara acuze la adresa contracandidatilor, Tariceanu si-a atacat adversarii politici din PDL si PSD, despre care a spus ca sunt demagogi atunci cand sustin cresterile salariale, eforturi bugetare ce-ar insemna cresterea inflatiei.

In ciuda eforturilor facute de primarii liberali din comunele invecinate, in parcul central unde a fost amenajata scena pentru politicieni abia daca s-au adunat 300 de cetateni, multi veniti doar din curiozitatea de a vedea de aproape un prim-ministru.

Citeste si:
Conservatorul Peter Marki-Zay, candidatul opoziției unite din Ungaria pentru a pune capăt domniei lui Viktor Orban
Conservatorul Peter Marki-Zay, candidatul opoziției unite din Ungaria pentru a pune capăt domniei lui Viktor Orban
Outsiderul Peter Marki-Zay, un conservator de 49 de ani, a câştigat duminică alegerile primare ale opoziţiei din Ungaria şi va fi contracandidatul premierului în exerciţiu, Viktor Orban, în...
Cum se desfășurau alegerile în comunism, unde prezența la vor se apropia de 100%
Cum se desfășurau alegerile în comunism, unde prezența la vor se apropia de 100%
Prin venirea comuniștilor la putere, după semnarea actului de abdicare de către Regele Mihai I și desființarea partidelor politice, sistemul electoral din România s-a schimbat profund. La...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
opus9
rank 5
Tariceanu s-a plimbat cu o candidata roscata prin Fetesti, ca sa o compromita pe plan local !