UDMR spera sa atraga tinerii cu sloganul "Votul e sic!"

Sambata, 08 Noiembrie 2008, ora 17:58
726 citiri
UDMR spera sa atraga tinerii cu sloganul "Votul e sic!"

"Votul e sic!" este sloganul sub care cei de la UDMR spera ca vor populariza votul in randul tinerilor si ii vor convinge astfel sa se prezinte la alegerile parlamentare de pe 30 noiembrie.

Caravana de popularizare sub sloganul "Votul e sic!" va fi desfasurata in 13 judete din Ardeal, sambata fiind randul tinerilor aradeni sa fie convinsi de UDMR sa se prezinte la urne.

Presedintele executiv al UDMR Arad, Csaba Toth, a declarat ca prin intermediul acestei caravane se popularizeaza tinerilor necesitatea de a merge la vot, informeaza NewsIn.

"Ne-am axat pe acest ambient neconventional pentru a spune ceva tinerilor, pentru a da un mesaj, in sensul ca, ei sunt generatia care va avea de castigat sau de pierdut daca nu se prezinta la vot.

Caravana este organizata in 13 judete din Ardeal. Caravana a pornit in urma cu cateva zile si a fost deja la Satu Mare, la Oradea, iar sambata si duminica este in judetul Arad", a declarat presedintele executiv al UDMR Arad.

Csaba Toth a mai afirmat ca tendinta generatiei tinere de etnie maghiara este de a nu se prezenta la vot. "Din pacate, marja de neprezentare este aceasi in randul tinerilor maghiari ca si in cazul tinerilor romani. Voteaza mai putini decat generatiile in varsta", a mentionat Csaba Toth.

Pe timpul derularii campaniei de popularizare a votului in randul tinerilor, organizata, sambata, la Arad, au fost distribuite trecatorilor pliante tiparite in limba maghiara, prin care tinerii erau indemnati sa mearga la vot, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Femeie reținută după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane. Ce a făcut la scurt timp
Femeie reținută după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane. Ce a făcut la scurt timp
O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi cu două telefoane, în spatele Gării din Arad şi nu a făcut niciun demers pentru a o...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#UDMR, #caravana, #slogan populariza, #campanie, #Arad, #ardeal , #alegeri parlamentare 2008