Alegeri parlamentare 2012: Cine este contracandidatul lui Ponta si Dan Diaconescu

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 14:51
2398 citiri
Alegeri parlamentare 2012: Cine este contracandidatul lui Ponta si Dan Diaconescu
Foto: Impact in Gorj

Contracandidatul pe care ARD il trimite la Tg. Jiu contra lui Victor Ponta si Dan Diaconescu, Nicolae Davitoiu, fost presedinte PDL Targu Jiu, afirma ca cei doi vor asigura doza de "distractie" in campania din colegiul 6, in timp ce lui ii va reveni misiunea de a aborda lucrurile cu seriozitate.

In cadrul unui interviu acordat NewsIn, Davitoiu considera ca principalul sau atuu in fata celor doi contracandidati este faptul ca este localnic si va putea fi gasit la "fiecare sfarsit de saptamana" in Targu Jiu, unde va sta de vorba cu oamenii.

"Pe cand cu dansii daca vor sa ia legatura, sa le exprime neajunsuri sau greutati pe care le au cetatenii din Tg. Jiu, trebuie sa faca un drum pana la Bucuresti", spune reprezentantul ARD.

Nadajduind ca va fi "cea mai mare surpriza a alegerilor din 9 decembrie", Nicolae Davitoiu recunoaste ca ambii sai adversari sunt "oameni foarte puternici, prin notorietatea pe care o au". "Cand doi se cearta, al treilea castiga", ar putea fi motto-ul de campanie a acestuia.

"Sunt candidati destul de puternici, dar stiti cum este proverbul: cand doi se cearta al treilea poate sa castige, lucru de altfel cred eu si foarte posibil pentru ca telul meu cel putin, cred ca si a lui Dan Diaconescu, este ca domnul Victor Ponta sa nu inchida colegiul. In acest caz, prin jocul legii electorale, eu as putea fi parlamentar de pe colegiul sase, zic eu cea mai mare surpriza a alegerilor parlamentare din 9 decembrie", spune Davitoiu.

Printre subiectele pe care candidatul ARD le va aborda in campania electorala se numara locurile de munca pentru tineri si investitiile locale.

Davitoiu este convins ca va fi o campanie electorala grea. "Dupa parerea mea, este cel mai discutat colegiu si cel mai dificil. Dar va fi si banuiesc foarte multa distractie, dupa cum stiti si domnul Dan Diaconescu si domnul Victor Ponta, daca vor intra in aceasta disputa, eu cred ca va fi extraordinar de mediatizata si interesanta.

Cetatenii din Tg. Jiu in schimb au ocazia sa aleaga un localnic, un om care le cunoaste problemele si, zic eu, care va ridica probleme destul de pertinente in campania electorala", mai afirma candidatul ARD.

Eveniment Quarterly Report

Moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu depusă de REPER. „Fără a apela la extremişti”
Moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu depusă de REPER. „Fără a apela la extremişti”
Reprezentanţii REPER au transmis joi, 21 septembrie, liderilor formaţiunilor parlamentare de opoziţie democratice textul unei moţiuni de cenzură intitulată „Guvernul Ciolacu-Faliment =...
George Simion a mers însoțit de susținători la sediul Autorității Electorale. Pretențiile liderului AUR cu privire la alegerile din 2024
George Simion a mers însoțit de susținători la sediul Autorității Electorale. Pretențiile liderului AUR cu privire la alegerile din 2024
Preşedintele AUR, deputatul George Simion, s-a deplasat, joi, 21 septembire, la sediul Autorităţii Electorale Permanente, alături de mai mulţi susţinători ai partidului, unde a anunţat că...
#Nicolae Davitoiu candidat, #contracandidat Victor Ponta, #contracandidat Dan Diaconescu , #alegeri parlamentare 2012