Alegeri parlamentare 2012 Unde candideaza Boureanu si Pavelescu

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 14:53
2871 citiri
Alegeri parlamentare 2012 Unde candideaza Boureanu si Pavelescu
Foto: Realitatea TV

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu urmeaza sa candideze pentru un nou mandat de deputat intr-un colegiu din Vaslui, acesta nemaidorind sa opteze pentru Arges, in timp ce presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, va candida in Targoviste, potrivit unor surse din conducerea PDL.

Pe de alta parte, recent, fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a declarat ca "sigur" va candida la alegerile parlamentare, doar ca inca nu s-a decis daca va opta pentru un colegiu din Bucuresti, diaspora sau teritoriu.

Surse din PDL spun insa ca Teodor Baconschi inclina in acest moment catre colegiul la Senat care cuprinde Europa si Europa de Est. Problema este ca acest colegiu este ocupat in prezent de Viorel Badea, care a revenit la PDL, el anuntand public ca va candida tot aici.

Ramane de vazut pe cine va alege partidul pentru acest post ravnit avand in vedere inclusiv ca aceste colegii de diaspora sunt cautate in PDL pentru ca romanii din strainatate sunt anti-USL, acesta fiind de fapt si motivul real pentru care Badea a revenit la PDL, asigurandu-si realegerea.

Si presedinta organizatiei de Femei a PDL, Cristina Traila, intentioneaza sa candideze la alegerile din 9 decembrie, nedorind insa sa precizeze exact colegiul in care va candida.

Traila a candidat in 2008 intr-un colegiu din Bucuresti, in sectorul 5, dar a pierdut. Fiind intrebata daca va candida, Traila a spus ca da, mentionand ca inca nu sunt stabilite colegiile.

"Da. Deocamdata nu sunt stabilite (colegiile - n.red.), oricum noi avem totul la nivel de propunere. Deci nu avem, niciunii dintre noi nu avem stabilita candidatura foarte exact. De principiu raman la mine in colegiu (colegiul 21 - n.red.), dar vom vedea. Nu va pot spune cu siguranta acest lucru atata vreme cat totusi avem niste criterii pe care toata lumea trebuie sa le respecte", a precizat Cristina Traila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Boureanu candidat alegeri parlamentare, #Boureanu Vaslui alegeri parlamentare, #Aurelian Pavelescu alegeri parlamentare , #alegeri parlamentare 2012