Ziare.com

Alegeri parlamentare 2012: Vezi cat a castigat Gabriela Firea de la Antena 3

de Florin Necula
Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 20:15

   

Alegeri parlamentare 2012: Vezi cat a castigat Gabriela Firea de la Antena 3
Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un post in Senatul Romaniei intr-un colegiu din judetul Ilfov, are trecute in declaratia de avere depusa la Biroul Electoral Central 7 terenuri si doua locuinte, toate in judetul Ilfov, dar si suma de bani primita de fosta jurnalista de la Antena 3, in ultimul an, precum si castigul dupa nunta cu Florentin Pandele.

Alegeri parlamentare Ilfov 2012

Potrivit site-ului Agentiei Nationale de Integritate, Gabriela Firea are doua terenuri forestiere si unul intravilan, in orasul Voluntari, pe care le detine in proportie de 81,25 la suta, in timp ce fiul sau, Tudor Firea, are 18,75 din fiecare dintre terenuri.

In plus, sotul fostei jurnaliste, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, are un teren intravilan din Ilfov, 50 la suta din alte doua terenuri intravilane din acelasi judet, precum si 25 la suta dintr-un al patrulea teren extravilan, proprietati care insumeaza aproape 18.000 de metri patrati.

Gabriela Firea are si o casa de locuit cu o suprafata de 200 de metri patrati, in orasul Voluntari, detinuta asemanator, impreuna cu fiul sau - 81,25 la suta, respectiv 18,75 la suta. La randul sau, Pandele este trecut in declaratia de avere a fostei jurnaliste cu o casa de locuit de 240 de metri patrati in judetul Ilfov, care este dobandita in 1994 si pe care o detine in proportie de 50 la suta.

De asemenea, Gabriela Firea mai detine un autoturism Mercedes Benz fabricat in 2010, dar si bijuterii in valoare totala de 130.000 de euro, precum si tablouri de 110.000 de euro. Totodata, ea detine trei conturi la BRD - in lei, dolari si euro - in valoare totala de aproape 80.000 de euro, in timp ce fiul sau are doua depozite bancare la aceeasi banca, in valoare de 13.000 de dolari, respectiv 11.000 de lei, care reprezinta mostenire de la bunici.

Candidata PSD a acordat sapte imprumuturi catre patru persoane fizice, in valoare totala de 205.000 de euro. In ceea ce priveste datoriile, Firea mai are de achitat aproape 300.000 de euro in contul a doua datorii contractate la BRD, avand scadenta in 2025. Jurnalista si-a trecut in declaratia de avere si suma ramasa dupa achitarea tuturor obligatiilor financiare ca urmare a nuntii cu Florentin Pandele, din cadourile primite la acest eveniment. Astfel, ea a ramas cu 165.000 de euro.

Venituri totale de 582.000 de lei

La capitolul venituri realizate in ultimul an fiscal, Gabriela Firea a trecut o suma totala de aproape 112.000 de lei, din contracte de munca la trei firme, precum si peste 470.000 de lei din drepturi de autor, dintre care 159.291 de lei de la SC Antena 3 SA.

Gabriela Vranceanu Firea vrea sa fie senator - Vezi unde candideaza (Video)

Gabrila Firea va candida din partea PSD pe listele USL in Colegiul 1 Senat din judetul Ilfov, colegiu care cuprinde si orasul Voluntari in care este primar sotul sau, Florentin Pandele. Printre contracandidatii sai se afla si Irinel Gabriela Tudorache, secretar regional Bucuresti - Ilfov OFPDL, propunerea ARD din partea PDL pentru acest colegiu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8212 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pe saraca

vaduva neagra doare in cot de saracia romanilor si de pensia cap-istilor.

 

Oftică !

Asta demonstrezi !

Și ?

Modest pentru o personalitate atit de cunoscută in audio-vizual. 40.000 euro ( 160.000 roni ) e nimic . Restu este doar ce a ciștigat cinstit sau a moștenit de la soțu decedat. Pandele și el este corect din punct de vedere fiscal. Așa că incercarea PDL-istă să creeze dubii....nu ține ! Bravo Gaby ! Intră in Parlament și RADE-I pe micuți !

 

Nu ai inteles nimic,

Pacat de tara asta ca a ajuns pe mana unor lichele ajunse, indiferent de politica pe care o afuseaza.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor