Alegeri parlamentare 2012: William Brinza castiga 200.000 de euro anual din chirii

Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 16:06
5008 citiri
Alegeri parlamentare 2012: William Brinza castiga 200.000 de euro anual din chirii
Foto: enational.ro

Deputatul PDL William Brinza are doua terenuri, un apartament de doar 13,5 metri patrati, dar si datorii de 650.000 de euro. Totusi, in declaratia de avere depusa la Biroul Electoral Central, democrat-liberalul a trecut si venituri din chirii care ajung la aproape 200.000 de euro anual.

William Brinza are un teren intravilan de 1.540 de metri patrati, in Campina, dobandit in anul 2001, dar si un alt teren intravilan, dobandit in anul 2004, fara a se preciza insa locul si suprafata acestuia, potrivit documentelor postate pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate.

Tot in orasul prahovean Campina, deputatul mai detine o locuinta de 13,5 metri patrati. El are si 50 la suta din trei spatii comerciale - doua in Ploiesti si unul in Bucuresti -, care totalizeaza 1.234 de metri patrati.

Alegeri parlamentare 2012: Candidatii ARD pentru diaspora

Democrat-liberalul are datorii in valoare totala de 500.000 de euro la doua banci. Unul dintre credite a fost contractat la o banca spaniola, in 2007, pentru achizitionarea unui apartament, credit care este scadent in anul 2047. Totodata, parlamentarul are si o datorie de 150.000 de euro la o persoana fizica.

La capitolul "Venituri", William Brinza a primit o indemnizatie de 55.062 de lei, in ultimul an fiscal, precum si 21.623 de lei, salariul sau ca lector al Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir". In plus, deputatul a obtinut venituri din chirii lunare de la sase persoane juridice, in valoare de peste 16.000 de euro, ceea ce inseamna venituri de aproape 200.000 de euro anual.

Alegeri parlamentare diaspora 2012

Deputatul William Brinza candideaza in Colegiul 1 Camera Deputatilor, adica cel care reprezinta romanii cu domiciliul in tarile membre ale Uniunii Europene si in cele care se afla in spatiu Schengen.

Democrat-liberalul vizeaza astfel al doilea mandat de deputat pentru diaspora, dupa cel din 2008. Unul dintre contracandidatii sai este actualul deputat de Mures, Victor Socaciu, candidat pe listele USL din partea PSD.

Comunicarea electorală este crucială în campania din 2024. Publică mesajul tău pe Ziare.com pentru a ajunge la milioane de români care accesează site-ul lunar. Ofertele pot fi solicitate la publicitate@ziare.com

Eveniment Quarterly Report

PNL a aderat la Uniunea Democrată Internațională. ”Trebuie să fim unite în apărarea liberalismului şi valorilor democratice”
PNL a aderat la Uniunea Democrată Internațională. ”Trebuie să fim unite în apărarea liberalismului şi valorilor democratice”
Partidul Naţional Liberal a aderat la Uniunea Democrată Internaţională, decizia fiind luată, în unanimitate, la Reuniunea executivă a organizaţiei care a avut loc la Washington, a anunţat,...
Anunț important de la Bruxelles: România a aplicat pentru un pod rutier peste Dunăre, cu o componentă feroviară
Anunț important de la Bruxelles: România a aplicat pentru un pod rutier peste Dunăre, cu o componentă feroviară
Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi a anunțat, joi, 7 decembrie, că România a depus un proiect în cadrul apelului de proiecte pe mobilitate militară pentru realizarea podului...
#avere William Brinza, #William Brinza declaratie de avere, #William Brinza candidat ARD diaspora, #William Brinza alegeri parlamentare 2012 , #alegeri parlamentare 2012