Antonescu a votat in tandem cu Dragnea: Au laudat prezenta mare la vot din Teleorman (Video)

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 11:27
2408 citiri
Antonescu a votat in tandem cu Dragnea: Au laudat prezenta mare la vot din Teleorman (Video)
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Liderul PNL Crin Antonescu a votat duminica, la Alexandria, judetul Teleorman, alaturi de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Antonescu a declarat ca a votat pentru "oamenii in stare sa schimbe Romania si sa-i dea un nou destin", punctand ca, avand in vedere starea meteorologica, nu stie daca prezenta la vot va fi masiva, dar mizeaza pe dorinta romanilor de a-si exprima optiunea.

Alegeri parlamentare 2012: Primele incidente - Scandal cu DD si caini maidanezi

"Nu stiu cat de masiva mai poate fi la nivel national, vorbind, avand in vedere starea meteorologica, din pacate vremea nu ne-a fost favorabila - cand spun nu ne-a fost, ma refer la toti cei care doresc sa voteze indiferent de optiune - dar mizez pe dorinta romanilor, indiferent de optiunea lor, de a infunta vremea si de a-si exprima votul pentru ca il avem o data la patru ani si e pacat sa il irosim", a mai spus liderul PNL.

Pe de alta parte, Liviu Dragnea a laudat prezenta mare la vot din Teleorman.

Alegeri parlamentare Teleorman 2012

Romanii sunt chemati la urne, duminica, pentru a-i alege pe deputatii si senatorii care ii vor reprezenta in Parlament in urmatorii patru ani. Zapada si viscolul insa creeaza mari probleme, unele sectii de votare fiind inchise sau functionand la lumanare.

Au aparut si primele incidente. La sectia de vot din Targu Jiu, unde a votat Dan Diaconescu, s-a produs o busculada si jurnalistii au fost evacuati. O femeie din Pitesti a ajuns la spital, dupa ce a fost muscata de caini maidanezi la sectia de vot, iar un batran din Ploiesti a murit, dupa ce a facut stop cardiac la urne.

Eveniment Quarterly Report

Analiză: Cum cad Ciucă și Ciolacu în capcana lui Putin
Analiză: Cum cad Ciucă și Ciolacu în capcana lui Putin
Cei doi lideri ai coaliției de guvernământ se lasă atrași de Diana Șoșoacă și AUR într-o zonă a intoleranței depășită demult de Europa Occidentală. O zonă în care propaganda rusă...
Ciucă le transmite un mesaj românilor care își serbează onomastica de sfântul Andrei
Ciucă le transmite un mesaj românilor care își serbează onomastica de sfântul Andrei
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, ne îndeamnă joi, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, să ne inspirăm din exemplul Ocrotitorului României, să fim curajoşi şi înţelepţi pentru a...
#prezenta vot Teleorman parlamentare, #alegeri parlamentare Teleorman vot , #alegeri parlamentare 2012