Contracandidatul lui Tariceanu, cu gatul taiat intr-un clip electoral (Video)

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 17:37
6429 citiri
Contracandidatul lui Tariceanu, cu gatul taiat intr-un clip electoral (Video)

Candidatul PP-DD pentru Colegiul 2 Senat din Bucuresti, Mihai Antonescu, apare intr-un clip electoral sinistru, care reda o executie tipica al Qaida, in care pare ca ii este taiat gatul de "teroristi".

Mihai Antonescu, care a ales sa candideze in acelasi colegiu din sectorul 1 ca si fostul premier Calin Popescu Tariceanu, a postat clipul pe site-ul Youtube.

Filmuletul dureaza doua minute si 20 de secunde, iar inscenarea dureaza un minut, dupa care "actorii" - candidatul si cei trei "teroristi" - comenteaza filmarea clipului.

In final, Antonescu spune "Stimati telespectatori, nu incercati asta acasa!"

Alegeri parlamentare Bucuresti 2012

Dupa difuzarea imaginilor, apare si un mesaj: "Tot ce vezi la televizor e adevarat. Tot ce spun si fac politicienii in campanie e sincer si pe bune. Dar voi chiar credeti asta! Meritati-va soarta!".

"Esenta democratiei, crezi ce vezi, vezi ce vrei, wag the mioritic dog! E nobil sa promiti in campanie, e burghez sa te tii cit de cit, e inconform cu cutumele sa nu minti cu nesimtire... E interesant cat de ieftina e inscenarea in speta: 1 litru kryolan - cca 75 euro, un actor profesionist - 100, un pic de figuratie, o camera beta si un studio inchiriat pe bani putini, lumini, butaforie... Cele doua AK 47 au fost inchiriate de la Muzeul Militar National!", scrie Antonescu in descrierea clipului de pe Youtube.

In afara de Mihai Antonescu si Calin Popescu Tariceanu, Augustin-Minel Ofiteru va candida pe listele ARD din partea PNTCD la alegerile parlamentare, in Colegiul 2 Senat din sectorul 1.

Pe pagina sa de Internet, candidatul PP-DD are un mesaj inedit: "Asa cum orice liberal stie, intre Tariceanu si Antonescu il aleg pe Antonescu!".

In plus, Mihai Antonescu nu are trecut nimic in declaratia de avere depusa la Biroul Electoral Central, in timp ce o rubrica de pe site-ul sau este "Condamnari", unde acesta noteaza ca are o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru propaganda nationalist-sovina, in anul 1998.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#contracandidat Tariceanu gat taiat, #Mihai Antonescu gat taiat, #contracandidat Tariceanu clip al Qaida, #Calin Popescu Tariceanu candidat alegeri parlamentare , #alegeri parlamentare 2012