Elena Udrea: Am votat cu dorinta ca faptele sa fie cele care sa construiasca in tara

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 12:12
1937 citiri
Elena Udrea: Am votat cu dorinta ca faptele sa fie cele care sa construiasca in tara

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a votat duminica, la ora 10.00, in Roman. Udrea a fost insotita de sotul sau, de mama sa si de staff-ul de campanie.

"Am votat cu speranta si dorinta ca drumul pe care a pornit Romania in ultimii ani catre democratia totala si catre Europa sa fie ireversibil", a declarat candidatul ARD la Camera Deputatilor in colegiul 4 din Roman.

Alegeri parlamentare Piatra Neamt 2012

"Am votat cu dorinta ca faptele sa fie cele care sa construiasca in tara, sa fim mai putin sensibili la vorbe. Am votat ca aici, in Roman, sa avem parte de dezvoltarea orasului, am votat pentru constructie, am votat pentru ca ziua de maine sa fie mai buna pentru Roman si romascani. Sunt parte a unei echipe care a construit aici peste trei ani si vreau sa continuam sa construim. Votul meu a fost cu speranta pentru orasul din centru Moldovei", a continuat Elena Udrea, indemnand "sa iasa toata lumea la vot".

Fostul ministru al Turismului si Dezvoltarii Regionale a precizat ca, pe tot parcursul zilei, va merge prin sectiile de votare, va discuta cu alegatorii, iar apoi va sta la sediul de campanie in asteptarea rezultatelor.

"Sunt aici cu toata familia, sotul meu care a venit special, cu mama, fratele, cumnatul, echipa toata de la Roman cu care am avut aceasta perioada minunata in campanie", a mai spus aceasta.

A.I.

#Elena Udrea vot Roman, #Elena Udrea parlamentare 2012 , #alegeri parlamentare 2012