MRU ii raspunde lui Blaga: O sa ma clonez, sa fiu si in campanie si la TV

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 15:57
2562 citiri
MRU ii raspunde lui Blaga: O sa ma clonez, sa fiu si in campanie si la TV

Mihai Razvan Ungureanu a declarat marti, referitor la criticile din partea liderilor PDL ca ar trebui sa apara mai mult public, ca o sa faca in asa fel incat sa se cloneze pentru a putea fi in mai multe locuri, iar daca nu ar fi in campanie ar sta "de dimineata pana seara" la TV precum Victor Ponta.

Fiind intrebat ce parere are de "reprosul" lui Vasile Blaga potrivit caruia ar trebui sa apara mai mult public, Ungureanu a precizat ca acesta nu a fost un repros, ci mai degraba "o observatie".

"Nu stiu daca a fost un repros in chestiunea aceasta, a fost observatia domniei sale si sa stiti ca nu a facut un secret din aceasta nici in discutiile directe cu mine, dar optiunile fiecaruia nu comporta interpretare", a adaugat MRU. Raspunzand la o alta intrebare, si anume cum comenteaza faptul ca ARD are cu 2% sub PDL in sondaje, co-presedintele aliantei a precizat ca aceste analize nu trebuie sa fie pentru candidatii ARD "argument pentru inactivitate politica".

Blaga: ARD, sub scorul PDL - Lazaroiu sa se inscrie in Alba ca Zapada

"In ceea ce priveste sondajele, am spus si repet, sondajele nu cred ca trebuie sa fie pentru candidatii ARD argument pentru inactivitate politica. Dimpotriva, sondajele trebuie luate cu masura, sunt instantanee ale momentului politic, stim cu totii ca unele sunt credibile, altele nu sunt credibile. Stim foarte bine si cum ajung in presa.

Ceea ce conteaza cand tragem linia sub asemenea ipoteze este o campanie militanta buna la sfarsitul careia sa avem o victorie in 9 decembrie. Nu cred ca exista candidat al ARD in acest moment care sa nu inteleaga acest lucru si apelul meu se face din nou catre toti: munca in campanie", a fost raspunsul lui.

Intrebat cum vede si declaratia lui Cezar Preda care de asemenea sustine ca ar trebui sa apara mai mult in spatiul public, Mihai Razvan Ungurean a spus ca o sa faca in asa fel incat sa se cloneze in mai multe exemplare pentru a putea fi in mai multe locuri in acelasi timp.

"Am sa fac in asa fel incat sa ma clonez in trei, patru, cinci exemplare ca sa pot fi si cu dumneavoastraa, sa pot fi si la posturile de televiziune in acelasi timp, sa fiu si in campanie nationala, si in campanie in colegiul meu, am sa fac tot posibilul, va promit ca incerc.

Ma intereseaza in primul rand ca rezultatul din 9 decembrie sa fie multumitor pentru noi, avem un efort enorm de facut, avem un adversar puternic care este timpul", a comentat presedintele FC.

El a mai spus ca daca nu ar fi fost in campanie ar fi stat "de dimineata pana seara" la televiziune ca Victor Ponta.

"Iar cat despre prezenta in media, daca nu as fi fost si eu in campanie electorala, probabil ca de dimineata pana seara as fi stat la televizor. Vad ca domnul prim ministru Ponta face acest lucru si o face bineinteles pe seama absentei sale de la Palatul Victoria.

Cand eram prim ministru, era mai putin timp de televiziuni, au fost cateva emisiuni, unii imi spun ca una a fost memorabila (...). Si va mai spun ceva apropo de prezenta pe posturile de televiziune, eu nu cedez in niciun fel conditionarilor mediatice. Deci sunt prezent in masura in care sunt- si pun ghilimele de cuviinta- interesant", a conchis Mihai Razvan Ungureanu.

Citeste si:
Secretul lui Polichinelle: Klaus Iohannis anunță că îl susține pe Cîțu și va participa la Congresul PNL. "Îl încurajez pe Florin să continue"
Secretul lui Polichinelle: Klaus Iohannis anunță că îl susține pe Cîțu și va participa la Congresul PNL. "Îl încurajez pe Florin să continue"
Președintele Klaus Iohannis a anunţat că va participa, sâmbătă, 25 septembrie, la Congresul PNL în care se alege preşedintele formaţiunii. Acesta s-a poziționat clar cu privire la...
Preşedintele Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York
Preşedintele Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York
Preşedintele Klaus Iohannis a depus marţi, 21 septembrie, flori şi a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, la memorialul construit...
Sursa: rNews