PDL se plange ca primariile din Bucuresti nu i-au acceptat afisajul electoral

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 12:23
1899 citiri
PDL se plange ca primariile din Bucuresti nu i-au acceptat afisajul electoral

PDL Bucuresti a facut un apel catre primarii USL ai sectoarelor din Bucuresti sa permita amplasarea afisajului electoral pentru toate formatiunilor politice aflate in cursa pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Astfel, PDL Bucuresti a cerut primarilor tuturor sectoarelor din Capitala "sa nu faca jocuri murdare in campania electorala" si sa permita amplasarea afisajului electoral si pentru restul competitorilor politici, se arata intr-un comunicat remis joi Ziare.com.

Filiala din Bucuresti a democrat-liberalilor, prin organizatiile de sector, a reclamat faptul ca, desi au fost inaintate catre primarii de sector cereri legale pentru afisaj electoral, nicio solicitare nu a primit raspuns favorabil de la primarii USL.

Sorin Oprescu: Nu sufocati Capitala cu bannere si afise electorale!

Totodata, organizatia din Bucuresti a PDL a reamintit actualilor primari in functie ca, in campania pentru alegerile locale din iunie 2012, fostii primari ai PDL au respectat legea si au pus la dispozitia USL afisajul electoral solicitat, se mai arata in comunicat.

Alegeri parlamentare 2012: Cine sunt candidatii ARD in Bucuresti

Alegeri parlamentare 2012: Cine sunt candidatii USL in Bucuresti

"Este absurd ca primarii USL sa joace atat de murdar in aceasta campanie. Prin neavizarea afisajului electoral legal al ARD, primarii USL nu fac altceva decat sa incalce legea si sa nu acorde tratament egal si nediscriminatoriu fortelor politice din Bucuresti. Daca aceasta atitudine a primarilor USL este o comanda a domnului Ponta este cu atat mai grav.

Exista la USL teama ca, prin materiale de campanie, ARD va informa bucurestenii despre realizarile Guvernului Ponta in cele sase luni de mandat. Realizari care, asa cum stim cu totii, sunt zero. Practic, Guvernul Ponta face tot posibilul ca adevarul despre dezastruoasa guvernare de pana acum sa nu fie spus, astfel incat sa poata ei minti bucurestenii in liniste", a declarat purtatorul de cuvant al PDL Bucuresti, Mihai Atanasoaei.

Vineri, 9 noiembrie, este prima zi oficiala a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, cu aceasta data fiind permis legal afisajul electoral.

F.N.

Eveniment Quarterly Report

George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
Preşedintele AUR, George Simion, a continuat seria întâlnirilor la nivel internaţional în această săptămână la Bruxelles, anunţă, sâmbătă, reprezentanţii formaţiunii. ”Ne...
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit vineri seară, 8 decembrie, despre alegerile din 2024. Edilul a declarat că principalul său contracandidat la alegerile locale din 2024 va...
#PDL Bucuresti afisaj electoral, #PDL Bucuresti alegeri parlamentare 2012, #PDL Bucuresti apel primari sector, #alegeri parlamentare 2012 Bucuresti , #alegeri parlamentare 2012