Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PNL negociaza cu PC pentru ca Tariceanu sa candideze in Sectorul 1

Duminica, 07 Octombrie 2012, ora 09:31
2383 citiri
PNL negociaza cu PC pentru ca Tariceanu sa candideze in Sectorul 1

Crin Antonescu a declarat, sambata seara, ca liberalii vor avea discutii cu PC pentru a reusi sa schimbe "intre ei" niste colegii, pentru ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu sa poata candida pentru alegerile parlamentare intr-un colegiu din sectorul unu.

"Chestiunea a fost un pic distorsionata. Calin Popescu Tariceanu a anuntat initial si in partid, mi-a spus si mie si a facut-o de altfel si public intentia de a ramane in colegiul in care a fost in legislatura care se incheie, adica intr-un colegiu in judetul Ilfov. La negocierile pe care noi le-am purtat pentru impartirea colegiilor, eu parasind colegiul din sectorul unu, in negocierile care au avut loc, noi am convenit cu PC sa revina acestuia in cadrul aliantei de centru dreapta.

La un moment dat a aparut domnul Chiliman defazat in raport cu partidul aratand ce a hotarat sectorul unu. Dar pentru ca domnul Tariceanu intre timp a exprimat intentia intr-adevar de a pleca de la Ilfov si de a veni in colegiul pe care il parasesc eu acum pentru a ma indrepta spre alte directii, vom face o discutie cu PC incercand sa schimbam niste colegii", a mentionat co-presedintele PNL.

Antonescu a mai spus ca ideea potrivit careia Andrei Chiliman il sprijina pe Tariceanu sa candideze in Sectorul unu este nepotrivita, deoarece fostul premier nu este omul "care sa se clatine" pentru a fi nevoie sa fie sprijinit.

"Asta cu sprijinit de Chiliman, chiar nu cred ca domnul Tariceanu e omul care sa se clatine si sa il sprijine domnul Chiliman (...). Suntem la Bucuresti, slava Domnului, suntem la sectorul unu, doi, cinci, sapte unde e un vot politic si in care cetatenii speram sa tina cont si de omul care candideaza. Nu suntem in fundul nu stiu carui judet in care oamenii sa il intrebe pe primar ce au de votat.

Asta pentru ca daca domnul Tariceanu doreste sa candideze in sectorul unu, nu vad niciun motiv sa nu il sustinem. Si cred ca domnul Chiliman chiar nu are importanta si nici nu cred ca pentru domnul Tariceanu asocierea cu un personaj care in campania pentru referendum in mod public a lucrat in favoarea lui Traian Basescu, este una onoranta", a punctat presedintele PNL.

"Daca PC va accepta sa schimbam niste colegii intre noi, atunci, in sectorul unu la Senat intr-unul din colegii, care ne revine va candida domnul Tariceanu", a conchis Crin Antonescu.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, e nemultumit de conducerea centrala care a decis sa cedeze PC un colegiu de senator unde el l-a propus pe Calin Popescu Tariceanu. Potrivit deciziei de la varful liberalilor, acolo urma sa candideze directorul ANOFM Bucuresti, Dumitru Pelican (PC).

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Tariceanu candidat sector 1, #Tariceanu candidat alegeri parlamentare 2012, #Antonescu alegeri parlamentare 2012 , #alegeri parlamentare 2012
Comentarii