Sebastian Ghita nu se afla pe buletinele de vot, dintr-o greseala la tiparire

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 09:20
3349 citiri
Sebastian Ghita nu se afla pe buletinele de vot, dintr-o greseala la tiparire

Buletinele de vot pentru Colegiul 4 la Camera Deputatilor in judetul Prahova au fost tiparite gresit, candidatii din acest colegiu, printre care se afla si omul de afaceri Sebastian Ghita (USL), nefiind trecuti pe aceste buletine.

In Prahova, cele peste 1.504.862 de buletine de vot pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, cand sunt asteptati la urne in jur de 750.000 de alegatori, au sosit in judet duminica, fiind duse, sub paza, la sediul Prefecturii din Palatul Administrativ din Ploiesti.

Costul acestora se ridica la suma de 161.321 lei, fara TVA, fiind vorba de buletine de vot pentru 12 colegii pentru Camera Deputatilor si 5 colegii pentru Senat.

La Colegiul 4 pentru Camera Deputatilor, unde din partea USL candideaza omul de afaceri Sebastian Ghita, s-a strecurat o eroare. Pe buletinele de vot care au fost tiparite nu se regasesc candidatii din acest colegiu, tipografia care le-a editat tiparind pe aceste buletine candidatii din Colegiul 3.

Eroarea a fost constatata in momentul in care reprezentantii partidelor politice au primit din partea Prefecturii seturi de buletine de vot tip specimen (care au pe fiecare pagina o stampila speciala, pentru a nu putea fi folosite la alegeri).

Acum urmeaza ca reprezentantii Prefecturii sa ia legatura cu tipografia pentru a tipari buletinele de vot corecte.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...