Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Secretara lui Liviu Dragnea se vrea deputat la 23 de ani

Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 11:29
11801 citiri
Secretara lui Liviu Dragnea se vrea deputat la 23 de ani

Catalina Stefanescu (foto stanga), o tanara de doar 23 de ani, candideaza din partea USL pentru un fotoliu in Camera Deputatilor in colegiul din Turnu Magurele. Nominalizarea i-a apartinut secretarului general al PSD, Liviu Dragnea.

Tanara pesedista, care are sanse foarte mari sa ajunga deputat tinand cont ca Teleormanul este fieful lui Dragnea, a absolvit de curand cursurile Facultatii de Limbi Moderne Aplicate, dupa care a devenit secretara lui Liviu Dragnea, informeaza B1TV.

Conform declaratiei de avere depuse oficial, tanara este consultant al firmei Agrotrust SRL, calitate in care a castigat in ultimul an fiscal putin peste 36.000 de lei. Firma este condusa tot de un apropiat al lui Liviu Dragnea, Mihail Slavescu Putineanu, scrie presa locala.

De asemenea, tanara politiciana si-a cumparat in 2011 un apartament de 3 camere proprietate personala si mai detine un autoturism Citroen fabricat in 2005, in conditiile in care castiga circa 3.000 de lei pe luna de la Agrotrust si nu are alt venit. In schimb, are un credit la BCR, in valoare de o jumatate de miliard de lei.

UPDATE Catalina Stefanescu nu este persoana care danseaza alaturi de Adrian Nastase si Liviu Dragnea in videoclipul postat pe youtube.com si prezentat in forma initiala a stirii de Ziare.com, precizeaza Biroul de presa al PSD intr-un comunicat.

Totodata in comunicat se precizeaza ca Stefanescu a urmat studiile master "Politici publice si integrare europeana", la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, din Bucuresti, vorbeste fluent engleza, portugheza si rusa si este membra PSD din anul 2008.

Alegeri parlamentare Teleorman 2012

"E de rasul curcilor s-o pui parlamentar", a comentat la B1TV Liliana Minca, candidata PP-DD. "In Parlament sunt comisii de specialitate. La ce comisie o vedeti dvs pe aceasta domnisoara candidand? Nu, eu nu am nimic, ca vreau cat mai multe femei in Parlament, dar femei cu experienta, cum este Maria Grapini, cum este Doina Parcalabu, Doina Jipa, Simona Man", a mai spus fosta sefa a Loteriei Romane.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Catalina Stefanescu deputat Teleorman, #Catalina Stefanescu Dragnea, #deputat Teleorman dans Nastase , #alegeri parlamentare 2012