Ultimul miting USL inainte de alegeri: "L-am pus pe Basescu cu botul pe labe"

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 17:02
4731 citiri
Ultimul miting USL inainte de alegeri: "L-am pus pe Basescu cu botul pe labe"
Foto: Digi 24

Uniunea Social Liberala si-a incheiat vineri campania electorala dinaintea alegerilor parlamentare, cu un ultim miting organizat la Craiova, la care au participat circa 5.000 de oameni. La acest eveniment au fost prezenti toti liderii USL, in frunte cu Victor Ponta si Crin Antonescu, care au facut declaratii anti-Basescu.

"Am luat acest microfon, vreau sa ma auda si mai ales vreau sa va auda la Bucuresti, la Cotroceni, cel care iese sa ne injure si sa vorbeasca din nou urat despre romani. Iar daca el nu ne aude, vreau sa-l facem noi sa-i auda pe romani duminica seara. Vreau ca, duminica seara, (...) sa-i dovedim lui Traian Basescu ca trebuie sa va asculte si ca trebuie sa inteleaga ca Romania nu-l mai vrea", a spus Victor Ponta, facand referire la declaratiile de la Cotroceni ale lui Traian Basescu, care au avut loc vineri, la ora 16.00

Basescu: Semnalul dat, ieri, de Hillary Clinton la OSCE este extrem de grav

Prim-ministrul a tinut sa aminteasca realizarile Uniunii, subliniind victoriile in fata adversarilor din ARD.

"Alianta politica a reusit sa il puna cu botul pe labe pe Basescu, sa ii dea jos pe Boc si pe Ungureanu, sa ii dea jos pe Anastase si pe Blaga", a spus premierul Ponta. Acesta a facut si un apel catre alegatori.

"Este foarte important sa spunem ca oamenii ne-au adus aici, ca ne-au spus sa facem USL si ne-au obligat sa facem USL, oamenii ne-au cerut sa ramanem uniti, si asta vom face in continuare, dupa alegeri, cu prim-ministru Victor Ponta, cu presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea si cu presedintele Romaniei Crin Antonescu. (...) Pregatiti-va pentru duminica, spuneti-le oamenilor sa iasa la vot, sa isi ia tara inapoi de la Basescu si de la oamenii lui", a spus presedintele PSD.

Nu in ultimul rand, prim-ministrul a anuntat, vineri, ca a fost demarata constructia autostrazii Craiova - Pitesti, dar si ca in 2013 va exista in Constitutie regiunea Oltenia.

Antonescu: Nu-mi permit sa-mi fie mila de Basescu

Si liderul PNL, Crin Antonescu, a luat cuvantul, precizand ca sustinatorii USL au facut ca "PSD si PNL sa fie cu adevarat aliati".

"Voi ati inceput ceea ce credeau unii imposibil, de a-l scoate pe Mihai Razvan Ungureanu din Palatul Victoria inainte de a-si termina unguentele. Voi veti da peste doua zile verdictul final in batalia pentru Romania", a transmis presedintele Senatului.

Acesta a facut referire si la Traian Basescu, despre care a spus ca "vorbeste cand vrea si cand nu vrea, vrute si nevrute, si se adreseaza unor oamenii care au plecat, unei tari pustii pe care au pustiit-o ei".

"Mi-ar fi mila de Basescu si PDL daca mi-as putea permite acest lucru, dar nu imi permit acest lucru'", a mai spus Crin Antonescu sustinatorilor din Craiova.

F.N.

Citește și:
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a participat luni, 20 martie, la Bruxelles, la Conferinţa internaţională a donatorilor în sprijinul populaţiilor din Turcia şi Siria afectate de...
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Ministrul Afacerilor Externe a declarat luni, 20 martie, că limba moldovenească nu există, fiind doar o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică. ”Această așa-numită limbă...
#USL miting Craiova, #USL campanie electorala Craiova, #USL ultima zi campanie, #USL declaratii anti Basescu, #Victor Ponta miting USL Craiova, #Crin Antonescu miting USL Craiova , #alegeri parlamentare 2012