Ce poti primi daca ai votat: De la intrare gratuita la concerte, la cafea si parizer pane

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 19:53
22933 citiri
Ce poti primi daca ai votat: De la intrare gratuita la concerte, la cafea si parizer pane
Foto: Ziare.com

Romanii nu s-au prea grabit la urne, astfel ca prezenta la vot la alegerile parlamentare de duminica este mai scazuta decat in 2012.

Pentru a incuraja mai ales tinerii sa isi foloseasca dreptul de a alege, cluburi, cafenele si trupe de teatru au venit cu oferte gratuite pentru cei care arata stampila de pe spatele buletinului.

Nu conteaza cu cine ai votat, nu vei fi intrebat, ci trebuie doar sa te fi dus la urne.

O scurta recapitulare: Ai votat, deci ai un sticker mic pe verso-ul buletinului care dovedeste ca ai fost la vot (nu conteaza cu cine ai votat)? E biletul tau de intrare in Sala Compresoarelor, la party si concert. Share Duty ofera parizer pane si bere daca ai votat, teatrul Unteatru face cinste cu bilete la spectacole, iar Atelier Pinion ofera cafeaua pentru discutia de dupa. Ce mai astepti? #hailavot

"Preluam cu entuziasm initiativa prietenilor de la M60 si oferim un bilet la Unteatru oricarei persoane sub 30 de ani ce ne arata ca a votat! Consideram ca o lume artistica sanatoasa, in care valorile sunt respectate si sustinute, este in responsabilitatea noastra, dar si a celor alesi. #hailavot", este mesajul celor de la Unteatru.

Cei care votat vor fi recompensati cu bere si parizer pane de o cafenea din Bucuresti.

"Votam liber de 27 de ani. 27 de ani de cand putem sa spunem ce gandim si nu mai mancam parizer prajit sa ne tina loc de snitel. Voteaza liber si duminica asta. Nu iti spunem cu cine, ci doar sa votezi. Si apoi treci pe la noi. Ai de la noi un pahar de bere daca vii la bar cu dovada ca ai votat. Si ai si o portie de parizer pane, ca sa ramana doar o ciudatenie exotica dintr-o duminica si sa nu ajungem sa-l mancam iar de nevoie acasa, pentru ca nu am votat liber la timp", promit cei de la Share Cafe.

Si Atelier Pinion din Bucuresti iti da o cafea gratis daca faci dovada votului.

Tot in Bucuresti, dar de data aceasta un club, pune la bataie intrare gratuita la un concert si o petrecere.

"Concert si party pentru cei care merg la vot. 'member 2014? Erau alegeri prezidentiale si la Halele Carol cinsteam cetatenii constiinciosi cu prima pomana post-electorala - 'Conteaza-Voteaza'. Doi ani mai tarziu, Expirat s-a mutat chiar la Hale, iar pe 11 decembrie repetam figura, cand romanii isi aleg parlamentarii.

Ai votat, deci ai un sticker mic pe verso-ul buletinului care dovedeste ca ai fost la vot? Pastreaza-l, caci el e biletul tau de intrare in Sala Compresoarelor. Te asteptam duminica, 11 decembrie de la 18:00 sa ne deconectam sinapsele dupa o luna de campanie electorala. Ramanem totusi putin conectati, gratie exit-poll-urilor, pe care le vom proiecta in sala", anunta cei de la Expirat pe Facebook.

Si ca acestea sunt si alte oferte atat in Bucuresti, cat si in orasele din tara si inca mai e timp sa mergeti la vot.

Urmareste in timp real prezenta la urne si ramai alaturi de Ziare.com pentru a afla care sunt cele mai importante momente si declaratii ale zilei.

Totodata, afla impreuna cu noi ce se intampla si pe retelele de socializare.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#oferte recompensa vot parlamentare, #cafea gratis vot parlamentare 2016 , #alegeri parlamentare 2016