Fotografie simbol la #Parlamentare2016: Un barbat fara maini a votat cu buletinul in dinti #Hailavot

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 19:32
5206 citiri
Fotografie simbol la #Parlamentare2016: Un barbat fara maini a votat cu buletinul in dinti #Hailavot
Foto: Facebook/Digi24

Putem decide azi prin vot cine vor fi deputatii si senatorii care ne vor reprezenta in Parlamentul Romaniei in urmatoarea legislatura. Cu mai putin de doua ore inainte de inchiderea urnelor, prezenta la vot e modesta, mai mica decat in 2012. Un exemplu de implicare civica vine din Buzau.

Paul Danciu, un barbat fara maini, s-a prezentat la urne. Barbatul in varsta de 33 de ani a tinut buletinul de vot in dinti si l-a introdus in urne.

"Astazi am vrut sa merg si eu la vot chiar daca stiu ca lumea o sa rada de mine. Sper ca la votul din 2016 cineva sa-si faca mila si de mine ca sa-mi cumpar proteze pentru maini, dar sunt foarte scumpe - peste 35.000 de euro. Vreau ca data viitoare sa pot vota si eu ca un om normal", a spus Paul Danciu, conform Digi 24.

Duminica schimbam Parlamentul. Traieste impreuna cu noi ziua alegerilor, pentru ca iti vom oferi noutatile la minut, dezvaluiri din culise, cum se vad alegerile pe retele si rezultatele votului.

Ai votat si ti-ai facut un selfie (atentie, NU cu buletinul de vot!)? Esti in fata sectiei si observi un incident? Vrei sa ne impartasesti care e atmosfera la urne? Foloseste hashtagul #reporterZiarecom.

#votat fara maini, #alegeri parlamentare 2016, #hai la vot alegeri , #alegeri parlamentare 2016