Ion Iliescu a spus in sectia de votare ca a votat cu PSD

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 13:36
4085 citiri
Ion Iliescu a spus in sectia de votare ca a votat cu PSD
Foto: Romania Tv

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, duminica, la iesirea din sectia de votare ca a votat cu PSD si ca spera sa se consolideze "procese care au evoluat intr-un sens pozitiv" si "sa fie limitate o serie de devieri de la mersul lucrurilor asa cum doreste lumea".

Iliescu a venit la sectia de votare singur. Intrebat unde este sotia sa, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a raspuns: "Doamna Nina nu se simte prea bine".

"Am votat - cred ca nu e niciun secret pentru nimeni - cu PSD. Sper sa se consolideze niste procese care au evoluat intr-un sens pozitiv, sa fie limitate o serie de devieri de la mersul lucrurilor asa cum doreste lumea si sa ofere viitoarea componenta a Parlamentului mai multa satisfactie oamenilor. Si mai ales oamenilor care duc greul si care au venituri mici", a afirmat Iliescu, in sectia de votare, imediat dupa ce a votat.

El a mai spus ca mersul tarii trebuie sa se reflecte si in veniturile oamenilor.

"Este in interesul fiecaruia sa fie la vot, daca vrea sa vada imbunatatindu-se ceva. Prezenta la vot este absolut obligatorie. Si cred ca un numar mare de oameni inteleg acest lucru. Sigur, sunt si oameni care nu mai au incredere, acesta este un aspect negativ in evolutia noastra. Oamenii nu mai au incredere in structurile statale, in cei care sunt alesi, care nu intodeauna au raspuns nevoilor. Ar trebui sa dam mai multa incredere oamenilor", a precizat fostul sef al statului.

Ziare.com a pregatit pentru scrutinul de azi o editie speciala de alegeri.

Urmareste in timp real prezenta la urne si ramai alaturi de Ziare.com pentru a afla care sunt cele mai importante momente si declaratii ale zilei.

Afla impreuna cu noi ce se intampla si pe retelele de socializare.

#Iliescu vot PSD parlamentare, #alegeri parlamentare 2016 , #alegeri parlamentare 2016