Mesaj de la tinerii care au facut internship la Guvern: Mergeti sa votati! Orice vot conteaza

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 19:09
2152 citiri
Mesaj de la tinerii care au facut internship la Guvern: Mergeti sa votati! Orice vot conteaza
Foto: Facebook/Guvernul Romaniei

Absolventii progamului de internship al Guvernului ii indeamna pe toti romanii sa iasa din case si sa voteze la alegerile parlamentare de astazi. Asta in contextul in care prezenta la urne este duminica destul de scazuta, cu trei ore inainte de inchiderea urnelor.

"Tinerii absoventi ai Programului Internship Guvernul Romaniei indeamna toti romanii sa iasa la vot si sa se implice in alegerea directiei pe care tara noastra va merge in urmatorii ani. Orice vot conteaza! #VdelaVot #VotezDecid", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Postarea a venit insotita de mai multe fotografii cu absolventii Programului InternshipGovRo, care "ne transmit mesajele lor si indeamna toti tinerii sa se implice in societate, exersandu-si dreptul la vot duminica aceasta".

La ora 18:00, prezenta la vot era de doar 34,60%. Oltul si Teleormanul sunt singurele judete unde prezenta depasea 40 de procente, in timp ce in Timis si Maramures nu s-au prezentat la urne nici macar 30% dintre cetatenii cu drept de vot. In Bucuresti prezenta este in continuare peste media nationala - 35,32%.

Ziare.com te invita sa mergi la vot si sa urmaresti alaturi de noi monitorizarea asigurata atat pe site-ul Biroului Electoral Central, cat si pe site-ul Guvernului.

Vezi pe cine favorizeaza o prezenta scazuta la vot si cum poate rasturna calculele "votul de constiinta".

Prezenta la vot pe judete
Bucuresti - 41,61%

D.T.

#absolventi internship Guvern vot, #absolventi internship Guvern alegeri , #alegeri parlamentare 2016