Stampilele dintr-o sectie de votare au fost aruncate pe foc

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 11:25
2910 citiri
Stampilele dintr-o sectie de votare au fost aruncate pe foc
Foto: Arhiva Ziare.com

Membrii comisiei dintr-o sectie de votare din localitatea buzoiana Posta Calnau au aruncat in foc cele 5 stampile cu mentiunea "VOTAT" in timp ce faceau curatenie.

Politia face verificari in aceasta sectie.

Potrivit presedintelui Biroului Electoral Judetean (BEJ) Buzau, Aurel Pusca, procesul electoral nu a fost perturbat, intrucat s-a luat cate o stampila de la celelalte sectii de votare din comuna, in prezent votul desfasurandu-se cu patru stampile.

"Se face o ancheta a Politiei, se discuta cu procurorul, ne-au comunicat ca au aruncat stampilele pe foc cu ambalajele de la buletinele de vot, au vrut sa faca curat si odata cu aceste ambalaje au fost aruncate si cele cinci stampile. E plauzibila explicatia lor, vom vedea ce s-a intamplat acolo, exista camere de luat vederi, iar Politia va vedea exact ce s-a intamplat. Procesul de vot nu a fost afectat pentru ca am luat cate o stampila de la celelalte sectii de votare", a declarat presedintele BEJ Buzau, Aurel Pusca.

Ziare.com a pregatit pentru scrutinul de azi o editie speciala de alegeri.

Urmareste in timp real prezenta la urne si ramai alaturi de Ziare.com pentru a afla care sunt cele mai importante momente si declaratii ale zilei.

Afla impreuna cu noi ce se intampla si pe retelele de socializare.

#stampile votare aruncate foc, #stampile foc Buzau, #alegeri parlamentare 2016 , #alegeri parlamentare 2016