Un jurnalist cunoscut candideaza la parlamentare din partea PSD: Sper sa nu-mi fie sila de mine

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 13:34
10829 citiri
Un jurnalist cunoscut candideaza la parlamentare din partea PSD: Sper sa nu-mi fie sila de mine

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Constanta, spunand ca el a fost cel care i-a cerut acest lucru liderului filialei constantene, Felix Stroe. Jurnalistul sustine ca va lupta mai tare din noua postura si ca spera ca nu ii va fi sila de el insusi la final.

El le cere prietenilor sai de pe Facebook sa aiba rabdarea si inteligenta de a astepta explicatiile pentru decizia sa de a candida, spunand ca are "suficienta minte" cat sa fi intuit chiar de la luarea deciziei sale ca prima tentatie a celor care afla aceasta stire este sa il ponegreasca.

"Dragi prieteni de pe Facebook, asa cum poate ati aflat pe surse, am ocazia sa candidez la parlamentare la Constanta, din partea PSD. Eu m-am dus si am solicitat acest lucru lui Felix Stroe, nu invers. Am suficienta minte cat sa fi intuit chiar de la luarea deciziei mele ca prima tentatie a celor care afla aceasta stire este sa ma ponegreasca.

Dar sper ca o buna parte dintre ei sa aiba rabdarea, curiozitatea si, scuzati, inteligenta de a astepta si explicatiile mele. Vad ca sunt socati mai ales unii care spun ca aveau incredere in mine ca sunt intr-un anume fel. Increderea, ca si iubirea, ar trebui sa se intretina de la sine chiar in momente in care par puse in pericol, ca sa fie cu adevarat demne de numele 'incredere' sau 'iubire'", a transmis Alexandru Cautis.

El le mai cere prietenilor sai de pe Facebook sa creada in el, spunandu-le ca se va lupta mai tare din noua postura si ca spera ca nu ii va fi sila de el la final.

"Poate ca oi avea si eu ceva de spus cu gestul meu, poate ca am eu insumi mai multa incredere in mine decat aveti voi in mine si chiar sper sa nu ma dezamagesc. Poate ca ma si iubesc eu insumi pe mine (scuzati pleonasmul). Vreti sa ma indoiesc de mine doar fiindca voi va indoiti brusc de mine? Vreti sa ma urasc doar fiindca voi ma urati brusc? Nu va cer sa mai credeti in mine sau sa ma iubiti in continuare. Va rog insa sa ma lasati sa-mi dau eu mie o sansa sa mai cred in mine. (...)

Nu candidez pentru nimeni altcineva decat pentru mine. Eu cu mine ma voi lupta mai tare in noua postura decat cu oricare pesedist, penelist (...). Sper sa nu-mi fie sila de mine la final. Nu ma detestati ca ma pun la incercare astfel. Eu voi pierde mult mai mult decat voi daca incercarea mea este un esec", a mai transmis Alexandru Cautis.

Citeste si despre oferta PNL pentru jurnalisti:

Citeste si:
Previziunile ministrului de Finanțe despre PNRR, infirmate în câteva luni. Cristian Ghinea: ”Etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă”
Previziunile ministrului de Finanțe despre PNRR, infirmate în câteva luni. Cristian Ghinea: ”Etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă”
Declarațiile din vara acestui an ale actualului ministru al Finanțelor, Adrian Câciu, referitoare la PNNR, au fost comparate de fostul ministru USR al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea,...
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
Că românii sunt dezamăgiți, pe cine să mire? Că n-au încredere în potentați, pe cine să uimească? Fericită e, totuși, o țară cu magistrați gen Camelia Bogdan. Hidra o hărțuiește....