Una dintre fiicele lui Vadim Tudor candideaza la parlamentare

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 16:52
7278 citiri
Una dintre fiicele lui Vadim Tudor candideaza la parlamentare
Foto: Facebook/Partidul Romania Mare

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fostului presedinte al Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, calca pe urmele tatalui sau si vrea sa ajunga in Parlament.

La cateva zile dupa ce a intrat in PRM, Lidia Vadim Tudor a anuntat ca va candida la alegerile din 11 decembrie pentru un mandat de deputat, potrivit unui comunicat de presa.

"Am decis sa candidez pentru Camera Deputatilor pentru ca am convingerea, pe de o parte, ca PRM are resursele necesare pentru a accede in Parlament si, pe de alta parte, pentru a transmite un mesaj clar tinerilor ca este timpul sa se implice in politica, pentru ca nimeni altii nu vor reprezenta interesele lor mai bine ca ei", a declarat Lidia Vadim Tudor.

Fiica lui Vadim Tudor, politician care a murit in 2015, a facut apel catre tineri sa se inscrie in PRM.

"Ne dorim ca tinerii care iubesc Romania isi doresc sa aiba o cariera politica, sa vina in randurile PRM", a transmis ea.

Lidia Vadim Tudor a criticat aparitia unor partide nationaliste.

"Experimentul la care acum asistam, prin aparitia unor asa-zise partide nationaliste, este o alta mare inselatorie pe care partidele mari o pregatesc romanilor", a spus ea, precizand ca "faptul ca in decembrie Parlamentul se va contracta, prin reducerea numarului de locuri, ii forteaza pe parlamentarii care nu au confirmat politic sau au probleme cu justitia sa isi caute refugiu in bratele partidelor balama, doar din dorinta de a avea continuitate in forul legislativ, nu din spiritul patriotic cu care ei defileaza acum".

Ea sustine ca PRM a fost si va ramane singurul partid nationalist din Romania.

"Cei care doresc acum sa confiste spirtul patriotic al romanilor pentru a-l demonetiza si a-l tine sub control, vor realiza ca nimeni din lumea asta nu va reusi sa opreasca dragostea pe care romanii o au pentru Romania.

Am mare incredere in romanii patrioti si in puterea votului lor din decembrie. PRM a fost, este si va ramane singurul partid autentic nationalist, care de-a lungul anilor a depus eforturi sustinute ca spiritul patriotic sa renasca", a incheiat fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

In comunicatul respectiv se precizeaza ca PRM are ca principal obiectiv obtinerea a 11% din voturi.

Amintim ca anul trecut, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu s-a oferit sa angajeze una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor pe un post de consilier parlamentar, fiind convins ca acestea au mostenit "tot bagajul genetic" al tatalui lor, insa oferta a fost refuzata.

A.G.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#fiica Vadim candideaza parlamentare, #Lidia Vadim Tudor parlamentare, #Lidia Vadim Tudor alegeri , #alegeri parlamentare 2016