VOTEAZA! Castiga-ti dreptul sa comentezi, sa protestezi, sa ceri ce vrei in urmatorii 4 ani!

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 16:17
3707 citiri
VOTEAZA! Castiga-ti dreptul sa comentezi, sa protestezi, sa ceri ce vrei in urmatorii 4 ani!
Foto: Arhiva Ziare.com

Putem decide azi prin vot cine vor fi deputatii si senatorii care ne vor reprezenta in Parlamentul Romaniei in urmatoarea legislatura. Votati! Castigati-va dreptul sa comentati, sa protestati, sa cereti ce vreti pentru urmatorii patru ani.

Credem cu tarie ca trebuie sa mergem la vot. Ca votul inseamna sa avem un cuvant de spus in propriul destin si in viitorul Romaniei, sa exprimam ferm ceea ce vrem.

Ziare.com te indeamna sa mergi la vot si sa te implici in alegerea noii garnituri de senatori si deputati.

Chiar daca esti nemultumit de oferta partidelor, chiar daca ti-ai pierdut increderea in ele sau in promisiunile politicienilor, mergi la vot si fa o alegere!

Chiar daca rezultatele sondajelor facute in precampanie nu iti sunt pe plac, nu uita: asta e Romania reala, fii parte din ea si ajut-o sa-si schimbe viitorul in bine!

Un vot dat unui politician onest si competent il va motiva sa continue. Lipsa unui vot, insa, il poate trimite definitiv acasa.

Te intrebi ce rost mai are sa mergi la vot? Uite si alte argumente de la invitatii Ziare.com. Iar editorialistii si invitatii nostri iti impartasesc gandurile lor despre aceste alegeri:

Duminica schimbam Parlamentul. Traieste impreuna cu noi ziua alegerilor, pentru ca iti vom oferi noutatile la minut, dezvaluiri din culise, cum se vad alegerile pe retele si rezultatele votului.

Ai votat si ti-ai facut un selfie (atentie, NU cu buletinul de vot!)? Esti in fata sectiei si observi un incident? Vrei sa ne impartasesti care e atmosfera la urne? Foloseste hashtagul #reporterZiarecom.

#alegeri parlamentare 2016, #de ce sa merg la vot, #voteaza alegeri parlamentare , #alegeri parlamentare 2016